OSTALI INTERVJUI
Stran
od 12
10.10.2018
Slovenski nogomet
Milan Mandarić je zaposlil že šestega človeka, ki bo opravljal naloge športnega direktorja Olimpije. Fabijan Komljenović prihaja iz Dinama, z izkušnjami in znanjem pa želi v Ljubljani formirati najboljšo šolo v državi.
54
17.9.2018
Slovenski nogomet
Zdenko Verdenik je bil včasih velik kritik družbene in tudi nogometne ureditve v bivši državi, a že nekaj časa ugotavlja, da je imela stroka včasih več vpliva kot ga ima danes. Slovenska reprezentanca ga je razočarala.
39
11.9.2018
Slovenski nogomet
Menjava trenerja pri Olimpiji je za Andresa Vombergarja "restart" in nova priložnost. Ljubljenec ljubljanskih navijačev želi igrati več, minutažo in zadetke potrebuje tudi za dosego svojega življenjskega cilja.
13
18.6.2018
Slovenski nogomet
Pogovarjali smo se z Darkom Milaničem, ki je v minuli sezoni z ligo prvakov prišel do krone trenerske kariere. A ker je Maribor izgubil naslov, lanska sezona še vedno skeli. V novi sezoni obljublja še boljši Maribor.
17
13.4.2018
Mednarodni nogomet
Senijad Ibričić, eden najbolj resnih kandidatov za naziv igralca sezone v 1. SNL, je v Domžalah začel znova uživati v igranju nogometa in idejo o koncu kariere povsem potisnil ob stran. Ključen je Simon Rožman.
3
15.1.2018
Slovenski nogomet
Novi selektor slovenske reprezentance Tomaž Kavčič je prejel pozitivne povratne informacije od obeh ključnih reprezentantov Kevina Kampla in Josipa Iličića. Skrbi pa ga, ker mladi igralci v 1. SNL dobivajo vse manj priložnosti.
7
10.11.2017
Slovenski nogomet
Pred tedni večnih derbijev med Olimpijo in Mariborom smo se o utripu slačilnice in pomembnosti prihajajočih obračunov pogovarjali s kapetanom Ljubljančanov Brankom Ilićem.
5
24.10.2017
Slovenski nogomet
Ranko Stojić se je v mesecih po drugem povratku iz Ljubljane v Beogradu posvetil delu v svoji agenciji. Z Milanom Mandarićem ne komunicira več, v Olimpija pa bi se vrnil le, če bi vanjo investiral sam.
48
23.10.2017
Slovenski nogomet
Pogovarjali smo se s kandidatom za mesto selektorja slovenske reprezentance Tomažem Kavčičem, ki se čuti pripravljenega za odgovorno nalogo. Rezerve vidi v potencialu igralskega kadra in … Kevinu Kamplu.
24
10.10.2017
Evropske lige
Stipe Balajić svojo trenersko kariero pelje po vzoru igralske. Najprej je krožil po Dalmaciji, potem pa prišel v Slovenijo, kjer je njegovo Krško pozitivno presenečenje sezone. Če ne bi lovil visokih ciljev, bi raje igral za pivo.
14
Stran
od 12