OSTALI INTERVJUI
Stran
od 12
18.6.2018
Slovenski nogomet
Pogovarjali smo se z Darkom Milaničem, ki je v minuli sezoni z ligo prvakov prišel do krone trenerske kariere. A ker je Maribor izgubil naslov, lanska sezona še vedno skeli. V novi sezoni obljublja še boljši Maribor.
17
13.4.2018
Mednarodni nogomet
Senijad Ibričić, eden najbolj resnih kandidatov za naziv igralca sezone v 1. SNL, je v Domžalah začel znova uživati v igranju nogometa in idejo o koncu kariere povsem potisnil ob stran. Ključen je Simon Rožman.
3
15.1.2018
Slovenski nogomet
Novi selektor slovenske reprezentance Tomaž Kavčič je prejel pozitivne povratne informacije od obeh ključnih reprezentantov Kevina Kampla in Josipa Iličića. Skrbi pa ga, ker mladi igralci v 1. SNL dobivajo vse manj priložnosti.
7
10.11.2017
Slovenski nogomet
Pred tedni večnih derbijev med Olimpijo in Mariborom smo se o utripu slačilnice in pomembnosti prihajajočih obračunov pogovarjali s kapetanom Ljubljančanov Brankom Ilićem.
5
24.10.2017
Slovenski nogomet
Ranko Stojić se je v mesecih po drugem povratku iz Ljubljane v Beogradu posvetil delu v svoji agenciji. Z Milanom Mandarićem ne komunicira več, v Olimpija pa bi se vrnil le, če bi vanjo investiral sam.
48
23.10.2017
Slovenski nogomet
Pogovarjali smo se s kandidatom za mesto selektorja slovenske reprezentance Tomažem Kavčičem, ki se čuti pripravljenega za odgovorno nalogo. Rezerve vidi v potencialu igralskega kadra in … Kevinu Kamplu.
24
10.10.2017
Evropske lige
Stipe Balajić svojo trenersko kariero pelje po vzoru igralske. Najprej je krožil po Dalmaciji, potem pa prišel v Slovenijo, kjer je njegovo Krško pozitivno presenečenje sezone. Če ne bi lovil visokih ciljev, bi raje igral za pivo.
14
11.9.2017
Slovenski nogomet
Več let je molčal, vmes končal bogato igralsko kariero in se vrnil domov. Robert Koren ne obžaluje ničesar, zamer iz burnega obdobja po svetovnem prvenstvu pa ne goji. Goji pa trenerske in celo igralske ambicije.
18
30.8.2017
Slovenski nogomet
Valter Birsa se slabih osem let po nepozabnem golu na Slovaško vrača kot zrel igralec, ki prvič v svoji karieri na tujem v svojem klubu igra prvo violino. Chievo mu je prinesel mir in vrnil samozavest.
1
26.8.2017
Slovenski nogomet
V Marseillu smo se po tekmi, ki bo zaznamovala domžalsko generacijo, pogovarjali z Janom Repasom, ki je za razliko od soigralcev krenil v Pariz in na kultnem Velodromu zaključil življenjsko poglavje, ki je trajalo 13 let.
0
Stran
od 12