Premier League

OGLAŠEVANJE
EPL: Alonso odločil londonski derbi
Chelsea je s poznim zadetkom Španca Marcosa Alonsa s 3:2 dobil londonski derbi proti Arsenalu, ki je sezono tako začel z dvema porazoma. Z dvema porazoma je začel tudi okrepljeni West Ham United.
EPL: Alonso odločil londonski derbi
David Luiz, dobrodošel nazaj
City tri mesece brez De Bruyneja
Vtisi prvega vikenda EPL
EPL: Post-Wengerjeva era se je začela s porazom
OSTALE NOVICE Več novic...
Bielsa dobil še četrto od štirih
0
18.8.2018 | Evropske lige
Marcelu Bielsi je vsaj na začetku uspelo pri Leeds Unitedu. Postal je sploh prvi trener v zgodovini kluba, ki je dobil prav vse od prvih štirih tekem.
Campbell po šestih posojah dočakal prestop
0
17.8.2018 | Evropske lige
Kostariški reprezentant Joel Campbell je od leta 2011 ves čas igral na posoji pri različnih klubov, danes pa je le zapustil Arsenal in postal novi član italijanskega Frosinoneja.
City tri mesece brez De Bruyneja
1
17.8.2018 | Evropske lige
Pri Manchester Cityju so sporočili, da bo odlični belgijski vezist Kevin de Bruyne zaradi poškodbe, ki jo je nedavno staknil na treningu, odsoten kar tri mesece. Operacija na kolenu kljub temu ne bo potrebna.
The Sun: Mourinho Pogbaja podi iz kluba
35
16.8.2018 | Evropske lige
Otoški časnik The Sun poroča, da je odnos med trenerjem Manchester Uniteda Josejem Mourinhom in francoskim zvezdnikom Paulom Pogbajem na najnižji možni točki.
Kdo je najbolje plačani direktor v Premier League?
9
16.8.2018 | Evropske lige
Angleški časnik The Mirror je objavil plače direktorjev klubov angleške Premier League, marsikoga pa bo presenetil zmagovalec, ki zasluži z naskokom največ med vsemi.
Alarm v Cityu: De Bruyne si je poškodoval koleno
3
15.8.2018 | Evropske lige
Sijajni belgijski vezist Kevin de Bruyne je današnjem treningu staknil poškodbo kolena, nekateri angleški mediji pa špekulirajo, da bi to lahko zanj pomenilo več mesecev prisilnega počitka.