Damjan Tratnik   22. marec 2012
Krasimir Balakov zapušča Hajduk in se vrača v Nemčijo

Prevzel je Kaiserslautern

Nemški prvoligaš Kaiserslautern je našel novega trenerja. To je postal Krasimir Balakov, strokovnjak iz Bolgarije, ki si je doslej kruh služil na Hrvaškem pri splitskem Hajduku.
SORODNE NOVICE
Kovač hoče Kramarića v Bayernu
17.6.2018 | Evropske lige
Bayern že dlje časa opazuje We...
13.6.2018 | Evropske lige
Ajax za Neresa zahteva 50 mili...
12.6.2018 | Evropske lige
Ponujenih 18 milijonov premalo...
12.6.2018 | Evropske lige
Lewandowski in 200 milijonov? ...
11.6.2018 | Evropske lige
Dortmund potrdil Thomasa Delan...
8.6.2018 | Evropske lige
(foto: splet)
Čeprav je obljubljal, da bo naredil vse za to, da bo prekinil prevlado Dinama iz Zagreba, se je Krasimir Balakov od Hajduka poslovil, preden bi sploh prišel blizu temu. 45-letni nekdanji nogometaš iz Bolgarije se je odločil zapustiti Split, potem ko je prejel ponudbo iz Nemčije, kjer je vrsto let služboval kot nogometaš. In tudi kot trener, bil je pomočnik pri Stuttgartu, kjer je dvanajst let tudi igral. Sedaj pa bo poskušal pred izpadom iz Bundeslige rešiti Kaiserslautern.

Na Poljudu so že priznali, da je novica resnična, in dodali, da je Balakov od danes dalje nekdanji trener njihovega kluba. "V čast mi je bilo biti trener Hajduka. Delal sem z velikim zadovoljstvom, vsi, s katerimi sem sodeloval, bodo ostali zapisani v mojem srcu. Ekipo zapuščam na zdravih temeljih, je dobro pripravljena in tudi samozavestna. Ni mi povsem lahko, a tako pač je v nogometnem življenju," je ob slovesu od Dalmacije dejal Balakov. Novi trener Hajduka naj bi bil Mišo Krstičević, otrok tega kluba, ki je nazadnje vodil albanski klub KF Tirana.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE