Uredništvo    22. oktober 2018
Vodstvo Spartak iz Moskve je odpustilo trenerja

Spartak iz Moskve odpustil trofejnega trenerja

Po novi zaušnici v ruskem prvenstvu je službo izgubil trener, ki se je na klopi Spartaka iz Moskve v ligi prvakov spoznal tudi s tedanjim slovenskim prvakom Mariborom.
SORODNE NOVICE
Liga narodov: Srbija dobila "b...
17.11.2018 | Mednarodni nogomet
Bolgari imajo najstarejšega vr...
17.11.2018 | Mednarodni nogomet
MLS se oddaljuje od pokala Lib...
16.11.2018 | Mednarodni nogomet
Prosinečki: Vse razen Eura bo ...
16.11.2018 | Mednarodni nogomet
Liga narodov: Rajanje Hrvatov ...
15.11.2018 | Mednarodni nogomet
V Barceloni pogorel, v ligi ML...
14.11.2018 | Mednarodni nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Nekdanji tandem na klopi Juventusa, Antonio Conte kot glavni ter Massimo Carrera kot pomožni trener, od danes naprej nima delodajalca. Vodstvo ruskega velikana Spartaka je po porazu proti Arsenalu iz Tule, po katerem Spartak na lestvici ruskega prvenstva zaseda skromno sedmo mesto, odpustilo trenerja Massima Carrero, ki je tako dokončno porabil vse kredite, ki jih je pridobil kot trener, ki je po 17 letih čakanja s Spartakom osvojil naslov ruskega prvaka.

"Klub se Massimu zahvaljuje za opravljeno delo. Njegovo ime bo z zlatimi črkami vpisano v zgodovino kluba, saj je bil eden od kreatorjev tako želenega naslova državnega prvaka. Žal so bili rezultati že v minuli sezoni nezadovoljivi, saj nismo uresničili nobenega od zastavljenih ciljev. V letošnji sezoni žal nismo videli nobenega premika oziroma prostora za napredek," so zapisali pri Spartaku.

Spartak je v minuli sezoni v ruskem prvenstvu zasedel tretje mesto, v kvalifikacijah za uvrstitev v ligo prvakov pa ga je v letošnji sezoni izločil grški PAOK.

 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE