Damjan Tratnik   14. september 2017
Nešportna poteza trenerja Seville

Bizarne vragolije trenerja Seville

Trener Seville Eduardo Berizzo je na včerajšnji tekmi proti Liverpoolu kar dvakrat zelo nešportno preprečil izvajanje avta nogometašem Liverpoola in si prislužil izključitev.
SORODNE NOVICE
Liverpool je Grujića posodil v...
17.1.2018 | Evropske lige
Flanagan priznal, da je napade...
17.1.2018 | Evropske lige
Liverpool bo Grujića poslal na...
16.1.2018 | Evropske lige
Mignolet: Ne morem več izgublj...
16.1.2018 | Evropske lige
Biris Norte obiskala trening S...
16.1.2018 | Evropske lige
Can: Ničesar nisem podpisal
16.1.2018 | Evropske ligeDrugi obračun v Mariborovi skupini se je med Liverpoolom in Sevillo končal brez zmagovalca, zanimivo pa je bilo tudi ob robu igrišča, kjer se je močno iskrilo med obema klopema. Povod je dal trener Seville Eduardo Berizzo, ki je kar dvakrat zelo nešportno nogometašem Liverpoola preprečil izvajanje avta, Španci pa se po izključitvi spravili na klop Liverpoola oziroma njegovega trenerja Jurgena Kloppa in ga obtožili, da je glavni krivec za Berizzovo izključitev.

Berizzo je tik pred odhodom iz tehničnega prostora skušal govoriti s Kloppom, a mu je Nemec obrnil hrbet. Vročica je trajala tudi po zadnjem sodniškem žvižgu, ko se Španci še vedno niso pomirili.

"Kaj sem naredil? Zakaj se derete? Jaz ga nisem zaključil!" je Špancem zabičal Klopp, ki je o incidentu spregovoril tudi po koncu tekme.

"Situacija mi ni bila všeč, vendar jaz nikakor nisem mogel vplivati na sodniško odločitev. Nisem zahteval njegove izključitve ali kaj podobnega. Ljudje na rezervni klopi so očitno menili, da sem jaz kriv za izključitev,  zato jim tedaj nisem bil preveč pri srcu. To ni noben problem," je povedal Klopp.


,
Dogodek je po tekmi pojasnil tudi Berizzo.

"Šlo je za dve povsem različni situaciji. V prvem polčasu smo vodili, Liverpool je bil v protinapadu in storil sem nekaj, kar ni bilo prav. Vrgel sem žogo, ker sem želel ustaviti protinapad. Hitro sem se zavedel, da je bila to napaka. V drugem polčasu smo zaostajali, zato sem se vseeno odločil vreči žogo stran, da bi se odkupil za svojo potezo iz prvega polčasa. Jurgen Klopp je razumel, sodnik pa ne. Edini je bil, ki ni razumel,
" je povedal Argentinec.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 5
Starejši naprej | Novejši naprej
hello 14.9.2017, 13:34 Prijavi komentar
Pri angleški publiki mi je všeč kako razločno se slišijo vzkliki. Najprej negodovanje nato vzkliki navdušenja. So zelo enotni.
F.C.B. 14.9.2017, 12:43 Prijavi komentar
Ni ravno športno je pa vseeno smešno xD
Dinho8O 14.9.2017, 11:11 Prijavi komentar
Njegova reakcija ga zmaga...legenda haha
Neki074 14.9.2017, 10:23 Prijavi komentar
Svetujem mu en kratek obisk psihiatra... za vsak slućaj :)
Lamus 14.9.2017, 10:09 Prijavi komentar
''V drugem polčasu smo zaostajali, zato sem se vseeno odločil vreči žogo stran, da bi se odkupil za svojo potezo iz prvega polčasa. '' Hahahah argument leta! :D
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE