Uredništvo    12. julij 2018
V Washingtonu se bosta 4. avgusta pomerila Juventus in Real Madrid

Ronaldo prvič za Juve ... proti Realu?

Juventus in Real Madrid bosta v sklopu t.i. International Champions Cupa 4. avgusta odigrala prijateljsko tekmo, na kateri obstajajo precej velike možnosti, da bo zaigral tudi novi član Juventusa Cristiano Ronaldo.
SORODNE NOVICE
Can: Nisem želel razžaliti žen...
21.9.2018 | Evropske lige
Khedira izgubljen za Napoli
20.9.2018 | Evropske lige
UEFA bo Ronaldu kazen izrekla ...
20.9.2018 | Evropske lige
Can: Nismo ženske, igrajmo nog...
20.9.2018 | Evropske lige
Modrić: Po mundialu sem bil ut...
20.9.2018 | Evropske lige
Mariano Diaz zdaj sanja vpokli...
20.9.2018 | Evropske ligePrijateljske tekme evropskih velikanov v Združenih državah Amerike so velik posel, vse pogosteje pa se onkraj Atlantika lomijo tudi različni tabuji. Tako sta nedavno v Miamiju prijateljsko tekmo odigrala zagrizena španska rivala Barcelona in Real Madrid, zelo zanimivo pa bi utegnili biti tudi letošnjega 4. avgusta na stadion Fedex Field v Washingtonu, kjer bosta poti prekrižala Juventus in Real Madrid.

Obračun, ki bo odigral v sklopu t.i. International Champions Cupa, je močno začinil prestop Cristiana Ronalda iz Reala v Juventus, obstajajo pa precej velike možnosti za to, da bo Ronaldo svojo prvo tekmo v majici stare dame odigral prav proti klubu, pri katerem je preživel devet nepozabnih let.

Ronaldo je trenutno na dopustu v Grčiji, po dogovoru z Juventusom pa se bo v klub vrnil 30. julija in se bo tako pridružil moštvu v Združenih državah Amerike. V kolikor bo Ronaldo nared, bo prva tekma Juventusa po njegovem prihodu v klub prav proti Realu iz Madrida. Ne čudi, da si organizatorji srečanja že danes manejo roke ….
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE