Uredništvo    12. julij 2018
V Washingtonu se bosta 4. avgusta pomerila Juventus in Real Madrid

Ronaldo prvič za Juve ... proti Realu?

Juventus in Real Madrid bosta v sklopu t.i. International Champions Cupa 4. avgusta odigrala prijateljsko tekmo, na kateri obstajajo precej velike možnosti, da bo zaigral tudi novi član Juventusa Cristiano Ronaldo.
SORODNE NOVICE
Real Madrid in njegova "klavzu...
12.12.2018 | Evropske lige
Solari: Ronaldo, Real je skrom...
11.12.2018 | Evropske lige
Liga prvakov: dileme zadnjega ...
11.12.2018 | Evropske lige
Low: Real Madrid je zanimiva o...
10.12.2018 | Evropske lige
Ronaldo je izzval Messija
10.12.2018 | Evropske lige
Agnelli: Iskali bomo novega Ro...
10.12.2018 | Evropske ligePrijateljske tekme evropskih velikanov v Združenih državah Amerike so velik posel, vse pogosteje pa se onkraj Atlantika lomijo tudi različni tabuji. Tako sta nedavno v Miamiju prijateljsko tekmo odigrala zagrizena španska rivala Barcelona in Real Madrid, zelo zanimivo pa bi utegnili biti tudi letošnjega 4. avgusta na stadion Fedex Field v Washingtonu, kjer bosta poti prekrižala Juventus in Real Madrid.

Obračun, ki bo odigral v sklopu t.i. International Champions Cupa, je močno začinil prestop Cristiana Ronalda iz Reala v Juventus, obstajajo pa precej velike možnosti za to, da bo Ronaldo svojo prvo tekmo v majici stare dame odigral prav proti klubu, pri katerem je preživel devet nepozabnih let.

Ronaldo je trenutno na dopustu v Grčiji, po dogovoru z Juventusom pa se bo v klub vrnil 30. julija in se bo tako pridružil moštvu v Združenih državah Amerike. V kolikor bo Ronaldo nared, bo prva tekma Juventusa po njegovem prihodu v klub prav proti Realu iz Madrida. Ne čudi, da si organizatorji srečanja že danes manejo roke ….
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE