Uredništvo    12. oktober 2018
V kraljevem klubu so takoj reagirali na zapis v portugalskem tabloidu

Real Madrid bo tožil portugalski tabloid

Španski velikan Real iz Madrida je dan po objavi takoj vložil tožbo zoper portugalski tabloid Correio da Manha zaradi nezaslišanih navedb v zvezi z obtožnico zoper Cristiana Ronalda.
SORODNE NOVICE
Novost: Španci bodo igrali fin...
19.2.2019 | Evropske lige
La Liga: Athletic je že povsem...
18.2.2019 | Evropske lige
Kapetan Girone: Zmaga je za po...
18.2.2019 | Evropske lige
Video: Girona slavi po zmagi n...
17.2.2019 | Evropske lige
Realovi porazi imajo skupen im...
17.2.2019 | Evropske lige
Boatenga doma pričakalo neprij...
17.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Portugalski tabloid Correio de Manha je ta teden objavil članek, v katerem je trdil, da je vodstvo Reala iz Madrida Cristiano Ronalda prepričalo v to, da je Kathryn Mayorgi leta 2010 plačal odškodnino zaradi obtožb, da jo je leto pred tem posilil v lasvegaškem hotelu. Real Madrid naj bi to skušal tako preprečiti omadaževanje ugleda igralca, ki ga je leto dni poprej za rekordni znesek v zgodovini nogometa pripeljal iz Manchester Uniteda.

V taboru Reala so se na zapise v omenjenem časniku odvzali s tožbo in podali tudi uradno izjavo za javnost.

"Real Madrid sporoča, da je začel pravni postopek zoper portugalski časnik Correio de Manha, ki je objavil informacije, ki jih kategorično zanikamo in ki škodijo ugledu kluba. Real Madrid absolutno nima nikakršnega vedenja o informacijah, ki jih je omenjeni časnik podal v zvezi s primerom Cristiana Ronalda, zato se kot klub nikakor nismo mogli odzvati na nekaj, za kar sploh nismo vedeli. Real Madrid od omenjenega časnika zahteva takojšen in celovit popravek," so zapisali pri aktualnih evropskih prvakih.

 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
Who? 12.10.2018, 15:36 Prijavi komentar
Sej verjetno nima nič s tem, ampak je res velko naklučje, da se o tem ni govorili dokler je bil član RM. Par mesecev po prestopu v Juve, se pa primer ponovno odpre.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE