Uredništvo    9. december 2018
1. SNL, 19. krog

Mura nima recepta za Triglav

Mura tudi na tretji medsebojni tekmi v letošnji sezoni ni uspela premagati kranjskega Triglava, ki bo po osvojeni točki v Fazaneriji zimski premor preživel na predzadnjem mestu prvenstvene lestvice.
SORODNE NOVICE
Mizerna odškodnina za ključneg...
22.1.2019 | Slovenski nogomet
Po Gubercu v Kopru znova tudi ...
21.1.2019 | Slovenski nogomet
Melnjak odhaja iz Domžal
21.1.2019 | Slovenski nogomet
Olimpiji ponujen stari znanec,...
20.1.2019 | Slovenski nogomet
Domžale so se nepričakovano op...
19.1.2019 | Slovenski nogomet
Video: Mladi Žugelj zablestel ...
19.1.2019 | Slovenski nogomet
Štadion: Fazanerija, Gledalcev: 2100, Sodnik: Alen Borošak
0 : 0
Mura: Matko Obradović, Klemen Šturm, Aleksandar Bošković, Špiro Peričić (od 46. Žan Karničnik), Tomi Horvat (od 58. Armin Čerimagić), Nik Lorbek, Alen Kozar, Nino Kouter, Matic Maruško, Luka Šušnjara (od 83. Amadej Maroša), Rok Sirk.
Trener: Ante Šimundža
Triglav: Jalen Arko, Drilon Kryeziu, Žan Kumer, Rok Elsner, David Tijanić, Tom Žurga, Gašper Udovič, Tilen Mlakar, Egzon Kryeziu, Žan Rogelj, Luka Majcen.
Trener: Dejan Dončić
(foto: SPS)
Zadnja tekma v tem letu je na tribune murskosoboške Fazanerije privabila dobrih dva tisoč gledalcev, ki nad videnim nikakor niso mogli biti navdušeni. Mura že tretjič v letošnji sezoni ni uspela premagati kranjskega Triglava, kar pomeni, da bo zimski premor preživela na šestem mestu prvenstvene lestvice oziroma izven mest, ki vodijo v evropske pokale.

Mura je imela v prvem polčasu prvo večjo priložnost v 13. minuti, ko je z glavo za malo zgrešil Luka Šušnjara, Triglav pa je svojo doćakal v 37. minuti, ko je z glavo zapretil še David Tijanić, a je njegov strel vratar Mure Matko Obradović uspel odbiti.

V četrti minuti nadaljevanja je pesti Jalna Arka ogrel junak srečanja v Stožicah Tomi Horvat, nato pa je sledilo zelo pusto obdobje igre, ki se je končalo šele v zadnjih izdihljajih tekme. Tedaj je nogometaš Triglava Tilen Mlakar s posredovanjem preprečil zadetek domačemu rezervistu Amadeju Maroši, nekaj trenutkov kasneje pa je z ugodnega položaja meril še prvi strelec Mura Rok Sirk, a je bil njegov strel z glavo preveč medel.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE