Trener Žlogar je pri Muri debitiral s pozitivnim remijem, polovico tekme je njegova ekipa igrala z desetimi

Nekdanji slovenski reprezentant in selektor mladinskih selekcij izbrane vrste je sedel v prvoligaške klopi in se danes predstavil na Fazaneriji, kjer je na debiju z Muro vknjižil remi.

Uredništvo
25. februar 2024

Mura
0 : 0
1500 gledalcev
Sod.: Alen Bubek

Radomlje
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mura: Radomlje:

Tonči Žlogar (Foto: pigac.si)

Na zadnji tekmi dneva v Prvi ligi smo pospremili prvoligaški trenerski debi Tončija Žlogarja na klopi Mure, na Fazaneriji so danes gostovali Radomljani. Žlogar, ki je zadnji dve leti vodil slovensko U19 reprezentanco, je bil postavljen v zahteven položaj, saj je njegova ekipa drugi polčas odigrala z igralcem manj v polju. Golov ni bilo na spregled, tekma se je končala z remijem 0:0.

Izključitev si je zaradi nevarne igre prislužil 24-letni desni bočni branilec Žan Trontelj, nekdanji član Brava, ki je v Muro prišel lansko poletje.

Glede na okoliščine, bo Tonči Žlogar verjetno lahko zadovoljen z izplenom na svojem debiju, vsekakor pa bodo v Murski Soboti potrebovali tudi kakšno daljšo serijo zmag, če bodo želeli napadati mesta, ki vodijo v Evropo. Na drugi strani so Radomljani kar malce zabredli.

Po dveh porazih in remiju na zadnjih treh tekmah zasedajo 8. mesto, točkovno so izenačeni z Aluminijem, ki se nahaja na predzadnjem.


Standings provided by Sofascore