Uredništvo    14. avgust 2018
Inter je podaljšal pogodbo s trenerjem

Spalletti ostaja na čelu projekta

Vodstvo Interja iz Milana je po številnih odmevnih nakupih poskrbelo še za prihodnost trenerja Luciana Spallettija, ki je obstoječo pogodbo podaljšal še za dve leti.
SORODNE NOVICE
Serie A: Peta zmaga Juventusa,...
23.9.2018 | Evropske lige
Video: Gervinho pretekel 80 me...
22.9.2018 | Evropske lige
Alex Sandro: Nikoli nisem žele...
22.9.2018 | Evropske lige
Costa bo suspenz oddelal poško...
21.9.2018 | Evropske lige
Atalanta v nove izzive z Gaspe...
21.9.2018 | Evropske lige
Khedira izgubljen za Napoli
20.9.2018 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Inter iz Milana v zadnjem času deluje bolj stabilno. Zvezdniške okrepitve potrjujejo visoke ambicije vodstva kluba, trden pa je tudi trenerski stolček Luciana Spallettija, ki je v minuli sezoni Inter po šestih letih uspel vrniti v ligo prvakov. Inter želi nadaljevati svoj napredek, ta pa bo še naprej potekal pod taktirko Spallettija, ki je danes podaljšal pogodbo za dve leti in na klopi predvidoma ostal do leta 2021.

"V času 110. obletnice kluba smo sprejeli vrsto dobrih odločitev, ki so klub vrnile na prava pota. Danes sezono začenjamo s sklenitvijo nove pogodbe z našim trenerjem Lucianom Spallettijem. V minuli sezoni je gospod Spalletti s svojimi sodelavci uspel izboljšati ekipo in jo vrniti v ligo prvakov. To kaže, da je bilo opravljeno dobro delo. Veseli smo, ker bo gospod Spalletti nadaljeval svoje delo in skušal zgraditi eno najboljših ekip v svetovnem nogometu. Dogovor je dokaz našega močnega zaupanja v njegovo delo in v dolgoročno angažiranost vodstva kluba,"
je povedal Steven Zhang, sin Interjevega večinskega lastnika Zhanga Jindonga, ki preko podjetja Suning obvladuje skoraj 70-odstotni delež v klubu.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE