Anže Zajič   11. april 2014
Kje je Kostas Mitroglou?

Zagotovo ni bila napaka

Če bo Kostas Mitroglou v zadnjem krogu zabil gol, ki bo Fulham obdržal v Premier League, bo to dovolj, pravi Felix Magath, ki še naprej podpira dragega grškega napadalca.
SORODNE NOVICE
Guardiola: Zmagali smo, ker sm...
11.12.2017 | Evropske lige
Nad Mourinha z mlekom in vodo
11.12.2017 | Evropske lige
City zmagal že 14. zapovrstjo ...
10.12.2017 | Evropske lige
City je gospodar Manchestra in...
10.12.2017 | Evropske lige
Conte: Govoriti o naslovu je m...
10.12.2017 | Evropske lige
Defoe v slogu Van Bastna in Os...
10.12.2017 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Januarja je bil velika želja številnih, na koncu je boj zanj dobil Fulham. Da je slednji v svoje vrste pripeljal Kostasa Mitroglouja, je moral plačati kar 12 milijonov funtov, s tem je postavil nov klubski rekord. Toda reprezentant Grčije se v Londonu nikakor ne znajde, doslej je za Fulham odigral le dve tekmi. Zaradi tega so ga številni že prečrtali, nemalo je takšnih, ki so prepričani, da je bil njegov nakup stran vržen denar. Toda trener Fulhama se s takšnimi ne strinja.
 
"Vadi po posebnem programu, ne trenira z ekipo. Morda bo naslednji teden. Toda ne moremo govoriti, da je bil njegov nakup napaka. Dejstvo je, da pozimi ni lahko sestavljati ekipe, glede njega pa je tako ali tako potrebno na stvari gledati dolgoročno. Če kupiš igralca, kot je Mitroglou, nimaš v mislih le nekaj naslednjih teden. Ne, Kostas ni napaka, je zelo dober napadalec. Morda pa nam bo pomagal tako, da bo zadel na zadnji tekmi. Če bi s tem ostali v ligi, bi bilo to dovolj," se je nekdanjemu nogometašu Olympiacosa ob stran postavil Felix Magath.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
Mare_slo 12.4.2014, 08:59 Prijavi komentar
Se strinjam z givenom.Ne moreš ti ''črtat'' igralca po neki odigranih tekmah.Traja neki časa da se navadi.Od vsakega dragega igralca se zmeri pričakuje da bo že na prvih tekmah razbijal....Nekateri rabijo malo časa
Given 11.4.2014, 14:19 Prijavi komentar
Zakaj pa ne igra oziroma ne dobiva vsaj priložnosti? A je bil vmes poškodovan al kaj... Meni se je on vedno zdel odličen napadalec.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE