Damjan Tratnik   3. januar 2012
Martin Jol končno dočakal zmago nad Arsenom Wengerjem

V deveto mu je uspelo

Arsene Wenger je bil kar nekaj časa zaklet za Martina Jola, toda tokrat je nizozemski strokovnjak s klopi Fulhama le našel način, kako ugnati v kozji rog prvega moža Arsenala.
SORODNE NOVICE
Paul Pogba: Lahko bi odšel k R...
13.12.2017 | Evropske lige
Chelsea slavil v Huddersfieldu
12.12.2017 | Evropske lige
Coutinho: Boljši sem zaradi Kl...
12.12.2017 | Evropske lige
Giroud: Morda bi moral zapusti...
12.12.2017 | Evropske lige
Mourinha ne kritizirate, ker i...
12.12.2017 | Evropske lige
BBC je okronal Mohameda Salaha
11.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Nizozemski strokovnjak Martin Jol je bil v ponedeljek zvečer na dobri poti do še enega neuspeha proti francoskemu tekmecu Arsenu Wengerju, toda silovit zaključek Fulhama je bil dovolj, da je trener tega londonskega kluba v devetem poskusu končno le slavil zmago proti trenerju Arsenala. Fulham je zaostanek z 0:1 v zadnjih minutah mestnega derbija spremenil v zmago z 2:1, Jol pa seveda ni skrival navdušenja.

"Občutek je krasen. Doslej smo v tej sezoni tudi sami prejeli že nekaj poznih golov, toda kljub temu smo bili tokrat zelo samozavestni. In to se je videlo na igrišču. Bolj se je tekma bližala koncu, bolj sem imel občutek, da je nasprotnik utrujen. Po rdečem kartonu smo začeli še bolj garati, na koncu pa se nam je nasmehnila tudi sreča. No, tudi pred izključitvijo smo imeli nemalo priložnosti, toda odprlo se nam je šele tik pred koncem. Bili smo nagrajeni za to, ker smo igrali nogomet," se je smejalo 55-letnemu nekdanjemu trenerju Tottenhama. Mediji so poročali, da naj bi se Jol sicer sporekel z junakom Fulhama Bobbyjem Zamoro, toda trener belo-črnih je to v smehu zanikal: "Rad imam vse svoje nogometaše, še zlasti tedaj, ko zabijajo gole in trdo garajo. Včasih jih moraš provocirati... Vse, kar hočem od njega, je da zabija gole. In nam prinaša zmage, kot nam jo je tokrat."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE