Anže Zajič   9. november 2010
Napadalec Roque Santa Cruz že zbira ponudbe

Oglasil se je stari znanec

Roque Santa Cruz se pripravlja na januarski odhod iz vrst Manchester Cityja. Znova se bo za sodelovanje z njim poskušal dogovoriti Mark Hughes, trener Fulhama.
SORODNE NOVICE
EPL: United se je okrepil na d...
15.1.2018 | Evropske lige
Tudi Mkhitaryan izven kadra za...
15.1.2018 | Evropske lige
Hughesa v Stoku zamenjal Lambe...
15.1.2018 | Evropske lige
Alexis Sanchez: Zakaj in zato
15.1.2018 | Evropske lige
Dokazali smo, da lahko tudi br...
15.1.2018 | Evropske lige
Guardiola: Ostati moramo pozit...
15.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Potem ko je Roque Santa Cruz pred kratkim sporočil, da bo januarja zapustil vrste Manchester Cityja, trener slednjega Roberto Mancini pa je dodal, da ima Paragvajec proste roke pri svoji odločitvi, se je sedaj oglasil tudi Mark Hughes. Prvi mož Fulhama je z napadalcem že sodeloval pri Cityju in tudi Blackburnu, v naslednjem prestopnem roku pa ga želi pripeljati še v London. Čeprav je Santa Cruz priznal, da je na prvem mestu njegovih želja Španija.

"Seveda sem zainteresiran v nogometaša, ki premore takšne kvalitete kot Roque. Vsi dobro vedo, da sem se že v preteklosti večkrat zanimal zanj, če se bomo januarja podali v lov zanj, pa je še predmet debat. Poleg tega nisem prepričan, da je zares naprodaj. Stvari bi se lahko spremenile," je Hughes verjetno namignil tudi na morebitno trenersko spremembo pri Cityju še pred začetkom zimskega prestopnega roka. Za nekdanjega nogometaša Bayerna naj bi se sicer ogrela tudi Sevilla in Atletico iz Madrida, 29-letnik pa je v pogovoru za radio BBC še enkrat več potrdil, da je sila nezadovoljen, ker nima zaupanja trenerja, zato ne vidi druge rešitve, kot odhod drugam.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE