Uredništvo    7. junij 2011
Vodil jih bo Nizozemec

Jol je novi trener Fulhama

Nekdanji trener Tottenhama, Martin Jol, se vrača v London. Nizozemski strateg je namreč pristal na to, da postane novi trener Fulhama.
SORODNE NOVICE
Chelsea slavil v Huddersfieldu
12.12.2017 | Evropske lige
Coutinho: Boljši sem zaradi Kl...
12.12.2017 | Evropske lige
Giroud: Morda bi moral zapusti...
12.12.2017 | Evropske lige
Mourinha ne kritizirate, ker i...
12.12.2017 | Evropske lige
BBC je okronal Mohameda Salaha
11.12.2017 | Evropske lige
Guardiola: Zmagali smo, ker sm...
11.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Pri Fulhamu so potrdili prihod novega trenerja. Klub iz Londona, ki domuje na stadionu Craven Cottage, je prevzel Nizozemec, in sicer Martin Jol. 55-letni Jol, ki je podpisal dveletno pogodbo, bo na klopi Fulhama zamenjal Marka Hughesa. Jolu London ni tuj, v angleški prestolnici je v preteklosti namreč že deloval, in sicer je vodil Tottenham. Sicer pa je Jol tudi nekdanji trener Ajaxa, Hamburga, RKC-ja in Rode.

"Vesel sem, da sem prišel v Fulham, kajti gre za klub z lepo tradicijo. Postavljeni so trdni temelji, navijačev je veliko. Veselim se, ker bom del te družine, zahvaljujem pa se predsedniku, ker verjame vame," je ob prihodu v Fulham dejal 55-letni Jol, ki je lanskega decembra odstopil s položaja trenerja Ajaxa. Angleški mediji poročajo, da naj bi si Jol za pomočnika trenerja izbral Chrisa Hughtona, nekdanjega trenerja Newcastle Uniteda, ki je tudi v igri za novega trenerja Cardiff Cityja.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE