Uredništvo    16. februar 2013
Pajtim Kasami se je vrnil v Švico

Iz Fulhama v Luzern

Prestop v Pescaro mu ni bil usojen, na zadnji dan zimskega prestopnega roka v Švici pa se je Pajtim Kasami vendarle poslovil od Fulhama. V prihodnje bo igral za Luzern.
SORODNE NOVICE
Klopp: Biti prvi med ostalimi ...
16.12.2017 | Evropske lige
United več mesecev brez Erica ...
16.12.2017 | Evropske lige
Rekordni City gosti Tottenham
16.12.2017 | Evropske lige
Rekordni Guardiola tretjič zap...
15.12.2017 | Evropske lige
Silva zdaj ve, da je zvezda
15.12.2017 | Evropske lige
Zdi se, da se konec bliža
15.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
V Švici se je zimski prestopni rok končal šele včeraj, to pa so izkoristili pri Luzernu, pri katerem so se okrepili z nogometašem, ki je doslej igral v Premier League. V Makedoniji rojeni nekdanji mladi švicarski reprezentant Pajtim Kasami je od leta 2011 dalje branil barve Fulhama, a je v tem času za Londončane odigral vsega peščico tekem. Ob koncu januarja bi se moral vrniti v Italijo, kjer je že igral za Palermo, toda njegov prestop v Pescaro je v vodo padel zaradi težav z dokumentacijo. Sedaj takšnih težav ni bilo in 20-letnik je podpisal za Luzern.

Pajtami, ki je kot mladinec igral tudi za Liverpool in Lazio, se bo pri Luzernu dokazoval vsaj do konca sezone, za toliko časa ga je Fulham posodil na štadion Swissporarena. Kasami bo lani drugemu najboljšemu klubu v Švici prišel še kako prav, saj je Luzern trenutno šele na osmem mestu in se bo moral še potruditi za obstanek med elito.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE