Anže Zajič   30. julij 2010
Roy Hodgson prepričan, da ga je zamenjal pravi strokovnjak

Fulham, pravilna odločitev

Trener Liverpoola Roy Hodgson je vodilnim možem Fulhama, kjer je služboval doslej, sporočil, da so ravnali prav, ker so se za sodelovanje dogovorili z Markom Hughesom.
SORODNE NOVICE
Liverpool blestel v Bournemout...
17.12.2017 | Evropske lige
Za Rooneyja je od Cityja boljš...
17.12.2017 | Evropske lige
V slačilnici Manchester Cityja...
17.12.2017 | Evropske lige
Kyle Walker je eden najboljših...
17.12.2017 | Evropske lige
Guardiola nima besed za De Bru...
17.12.2017 | Evropske lige
Klopp: Biti prvi med ostalimi ...
16.12.2017 | Evropske lige
Roy Hodgson meni, da ga je zamenjal pravi človek. (foto: Getty Images)
Novica je tudi uradno potrjena - novi trener angleškega prvoligaša Fulhama je postal Mark Hughes. Slednji je nazadnje vodil Manchester City, sedaj pa je prevzel klub, na klopi katerega je nazadnje sedel Roy Hodgson. In prav novi trener Liverpoola, ki je Londončane v minuli sezoni senzacionalno popeljal v finale lige Europa, je prepričan, da ga je zamenjal pravi strokovnjak.

"Vodstvo Fulhama je potegnilo dobro potezo," je prepričan 62-letni strokovnjak, ki je o nekdanjem selektorju Walesa še dodal: "Zelo vesel sem tako za svoj nekdanji klub kot tudi za Hughesa. Iskreno menim, da je zelo dober strokovnjak, kar je konec koncev že nekajkrat dokazal tudi v praksi. Pametno je, da je ekipo prevzel tako izkušeni trener, mislim pa tudi, da bo užival v novem okolju. Prišel je v fantastičen klub, v katerem delujejo odlični ljudje, prav tako bo vodil veličastne nogometaše. Želim mu vso srečo in upam, da bo uspešen, toda seveda ne, ko bo njegov klub igral proti mojemu. A prepričan sem, da mu bo šlo dobro od rok."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE