Uredništvo    12. oktober 2018
Žvižgi za trenerja Bayerna

Niko Kovač na košarkarski tekmi doživel razočaranje

Niko Kovač je v četrtek zvečer za trenutek odklopil misli od nogometa in obiskal košarkarsko tekmo Bayerna. Ko je napovedovalec v dvorani prebral njegovo ime, so navijači reagirali.
SORODNE NOVICE
Bundesliga: Caligiuri hudo kaz...
20.1.2019 | Evropske lige
Dortmund zaprl vrata PSG
20.1.2019 | Evropske lige
Nemški reprezentant je postal ...
20.1.2019 | Evropske lige
Reus: Jaz? V Bayern?
19.1.2019 | Evropske lige
Ekipo izbere po dolžini peniso...
18.1.2019 | Evropske lige
Mislintat zaradi nesoglasij za...
16.1.2019 | Evropske lige
Navijači Bayerna so Niku Kovaču žvižgali med košarkarsko tekmo. (foto: uradna spletna stran kluba)
Tekme košarkarskega kluba Bayern nogometaši, trenerji in tudi funkcionarji nogometnega kluba redno spremljajo. Velik košarkarski zanesenjak je posebej branilec Jerome Boateng. No, včeraj zvečer je tekmo med Bayernom in Anadolujem iz Carigrada spremljal tudi aktualni trener Bayerna Niko Kovač

Hrvat je sedel v družbi športnega direktorja Hasana Salihamidžića in nogometaša Javija Martineza, pozneje pa tudi predsednika kluba Ulija Hoenessa. Uradni napovedovalec v dvorani je zbrane opozoril na prisotnost poznanih nogometnih imen, navijači so jih pozdravljali z aplavzom, ko pa je prebral ime trenerja Nika Kovača, so gledalci žvižgali. To je bil prvi večji javni negativni odziv navijačev Bayerna na trenerja Kovača, ki je z ekipo v negativni seriji štirih tekem brez zmage. 

Za Kovača sicer ni bilo vse tako črno, kar nekaj navijačev je namreč prišlo do njega in z njimi se je bivši hrvaški selektor tudi fotografiral. 

Povrhu vsega Kovača zadnje dni spremljajo še medijske govorice o domnevnih sporih znotraj slačilnice in tudi neuspehu na tržnici, pripeljati je namreč želel dva igralca, ki pa ju je vodstvo kluba zavrnilo kot neprimerna. 
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
BAYERNÜBERALLES 13.10.2018, 21:33 Prijavi komentar
Adijo, Kovać. Že včeraj, ne jutri.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE