Uredništvo    8. april 2015
Nova pogodba ni odvisna od denarja

Denar sploh ne igra vloge

Bayernov prvi finančnik Jan-Christian Dreesen se je vključil v špekulacije o novi pogodbi za Pepa Guardiolo. Denar pri pogajanjih ne bo igral bistvene vloge.
SORODNE NOVICE
Bayern je bil milosten do kozl...
13.12.2017 | Evropske lige
Heynckes: Kakšen Leno, saj ima...
12.12.2017 | Evropske lige
Nagelsmann ni bil v stikih z D...
12.12.2017 | Evropske lige
Koln je zaklet: po vodstvu s 3...
10.12.2017 | Evropske lige
Bosz odpuščen, novi trener Dor...
10.12.2017 | Evropske lige
Peter Bosz: To je verjetno moj...
9.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
V Nemčiji so se pojavile govorice, ki pravijo, da bo Pep Guardiola zahteval ogromno denarja, če bodo pri Bayernu z njim želeli podaljšati pogodbo. Trenutna se izteče leta 2016. Jan-Christian Dreesen, prvi finančnik Bayerna, v to ne verjame.

"Pep se zagotovo ne bo odločal zaradi denarja. Že, ko je prišel v Bayern, je imel na voljo klube, pri katerih bi lahko zaslužil več," je zatrdil Dreesen.

Odzval se je tudi na izjavo nekdanjega napadalca Luce Tonija, ki je dejal, da nekateri nogometaši Bayerna danes zaslužijo več, kot je v Bayernu zaslužil sam. Toni je v dveh sezonah v Münchnu na leto zaslužil kar 14,5 milijona evrov. 

"Ne vem, kje je Luca dobil te informacije. Njegova takratna plača je bila velika izjema. Njegova takratna plača bi bila pri nas izjema še danes. Pri nas norih pogodb ni, plačujemo le po tržni vrednosti," je dodal Dreesen. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE