Uredništvo    20. februar 2013
Uli Hoeness o podpisu pogodbe s Pepom Guardiolo

Bilo je kot v filmu

Uli Hoeness je razkril, da sta se njegov prihod v New York in podpis pogodbe s Pepom Guardiolo odvila v popolni tajnosti, ki pa jo je skorajda zmotil Alex Ferguson.
SORODNE NOVICE
Stoger na debiju končal črno s...
12.12.2017 | Evropske lige
Heynckes: Kakšen Leno, saj ima...
12.12.2017 | Evropske lige
Nagelsmann ni bil v stikih z D...
12.12.2017 | Evropske lige
Koln je zaklet: po vodstvu s 3...
10.12.2017 | Evropske lige
Bosz odpuščen, novi trener Dor...
10.12.2017 | Evropske lige
Peter Bosz: To je verjetno moj...
9.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Uli Hoeness, predsednik Bayerna, je prvič javno razkril, kako je potekal podpis pogodbe med Pepom Guardiolo in Bayernom. Španec se je sprva dogovoril s Karlom-Heinzom Rummeniggejem, Hoeness pa je bil tisti, ki je pogodbo prinesel osebno na podpis v New York, kjer Guardiola trenutno prebiva. Guardiolin brat oziroma agent je pred tem večkrat prišel v München in se pogajal, zdaj je bil na vrsti Hoeness, ki se je v hotel, kjer je potekalo srečanje, dobesedno pretihotapil.

"Pobrala me je črna limuzina. V hotel sem prišel na skrivaj, tam je čakal Guardiola. Pep je prijazen človek. Po treh urah me je vprašal, kje naj podpiše," je dejal Hoeness in se nato napotil v restavracijo, kjer pa ga je čakalo presenečenje. Tam je namreč srečal Alexa Fergusona: "Natakar mi je dejal, da me želi videti stari prijatelj. Opazil sem Alexa Fergusona. Predstavljajte si, kaj bi se zgodilo, če bi me tam videl z Guardiolo."

Guardiola Hoenessu oziroma Bayernu ni postavljal nobenih zahtev glede igralcev: "Zanimajo ga le področja, ki se jih da popraviti. Doslej se še ni zgodilo, da bi imenoval kakšnega nogometaša, ki si ga želi imeti." Hoeness je pri tem še dodal, da dragih okrepitev poleti ne bo. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
Paddy 20.2.2013, 19:59 Prijavi komentar
Petarda, ni res. Takšno novico je treba pravi čas obvestit, ker če ne bi lahko to vplivalo na Juppa, ki bi tako novico izvedel šele iz medijev. To b posledično lahko vplivalo na ekipo in rezultate.
Petarda 20.2.2013, 19:31 Prijavi komentar
Ja kaj bi se pa zgodilo , ce bi jih videl skupaj. V najslabsem primeru bi pac malo prej prislo v javnost kot prej. Big deal.
Uber_alles 20.2.2013, 16:59 Prijavi komentar
fergi pa "slucajno" tam.... hehe
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE