Uredništvo    19. junij 2017
Pri Bayernu so se na šaljiv način odzvali na nedavne govorice

Bayern: Potegavščina dneva

V taboru Bayerna iz Munchna so se na uradni spletni strani odzvali na nedavne govorice, da naj bi bi bavarski velikan pripravljal megalomansko ponudbo za portugalskega superzvezdnika Cristiana Ronalda.
SORODNE NOVICE
Heynckes: Aubameyang in Dembel...
20.1.2018 | Evropske lige
Mijatović: Neymarja bi rad vid...
20.1.2018 | Evropske lige
Guardiola: Ronaldinho je preob...
20.1.2018 | Evropske lige
Bundesliga: Kampl pri domžalsk...
20.1.2018 | Evropske lige
Rafinha za 38 milijonov v Inte...
20.1.2018 | Evropske lige
Veter pretresal streho Volkswa...
20.1.2018 | Evropske lige
(foto: /)
V vodstvu Bayerna iz Munchna so se odzvali na nedavne govorice, ki so najboljšega nogometaša sveta Cristiana Ronalda povezovale s prestopom na Bavarsko,. Govorice je v orbito izstrelila italijanska Gazzetta dello Sport in kot ključen motiv navedla odlične odnose med Ronaldom in trenerjem Bavarcev Carlom Ancelottijem. Bayern naj bi v nasprotju s svojo tradicijo za Ronalda plačal pravo bogastvo, zgodbe iz Italije pa so hitro zaokrožile po celem svetu in Bayern postavile v isto vrsto skupaj z Manchester Unitedom in Paris Saint Germainom, ki naj bi bila sicer "favorita" v primeru, če bi Ronaldo zares zapustil kraljevi klub.

Pri Bayernu so danes na uradni spleni strani podali odgovor oziroma ga je podal kar "Franz, Bayernov raček!"

"Govorice o FC Bayernu se v tiskanih medijih, socialnih medijih in šušljanjih širijo vsak dan. Digitalna tehnologija omogoča, da se novice širijo z veliko hitrostjo, včasih pa se širijo tudi zgodbe, ki preprosto niso resnične. V nemščini besedica "ente" pomeni tako račka kot potegavščino, zato vam bo danes na fcbayern.com Bayernov raček Franz predstavil rubriko "Potegavščina dneva." Italijanski časnik La Gazzetta dello Sport je v zadnjih dneh poročal, da se Bayern zanima za Cristiana Ronalda iz madridskega Reala. Omenjeni časnik so navajale ostale publikacije v Nemčiji in drugod. Na to zgodbo ima naš predsednik upravnega odbora Karl-Heinz Rummenigge naslednji odgovor:"

"Vajeni smo biti predmet različnih govoric, ki nastajajo v času prestopnih rokov. Ponavadi govoric ne komentiramo, v tem primeru pa bi radi v zvezi s Cristianom Ronaldom podali zelo jasno stališče: govorica je povsem neosnovana in mora biti plod fantazije."

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE