Damjan Tratnik   13. januar 2012
Zdravnik Freiburga razkril zanimivo anekdoto

Doktor, lahko viagro?

Andreas Aust, zdravnik nemškega kluba Freiburg, je razkril, da ga je nekoč ob treh zjutraj poklical eden od nogometašev in ga pobaral, ali bo kaj narobe, če bo vzel viagro.
SORODNE NOVICE
Bundesliga: Bayern in 17 sopot...
18.12.2017 | Evropske lige
Bundesliga: Šov v Hannovru, šo...
17.12.2017 | Evropske lige
Bayern lahko plača največ 60 a...
17.12.2017 | Evropske lige
Kahn: Moral bi v United
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
Cristiano? Včasih ne bi smel ....
15.12.2017 | Evropske lige
(foto: splet)
Nogomet in spolnost. Nekateri pravijo, da predvsem v času tik pred tekmami to dvoje ne gre skupaj, spet drugi so mnenja, da lahko posteljne aktivnosti zgolj pozitivno vplivajo na igralce. Kakorkoli že, dileme bodo brez dvoma vedno prisotne, zdravnik nemškega kluba Freiburg pa je razkril zanimivost, povezano s tem. Andreas Aust pravi, da ga je nekoč v zgodnjih jutranjih urah poklical eden od nogometašev in ga skorajda panično vprašal, ali bo kaj narobe, če bo vzel - viagro.

V preteklosti so nogometaši že padali na dopinških testih, ker so jemali preparate, za katere so sicer smatrali, da so dovoljeni. Tako je leta 1995 Roland Wohlfarth padel na dopinškem testu, ker je jemal preparate za hujšanje, Nemanja Vučičević je imel težave, ker je vzel zdravilo proti izpadanju las. Prvi je moral nato počivati dva meseca, drugi šest mesecev. Kaj pa, če bi nekdo vzel viagro? "Ob treh zjutraj me je poklical nogometaš in mi dejal, da ga je strah, da bo, če bo vzel viagro, padel na dopinškem testu. Dejal sem mu, da jo lahko vzame brez strahu. Seveda ne smem razkriti njegovega imena, sem ga pa pomiril z besedami, da bo viagra popravila le njegov učinek v postelji in ne tudi na igrišču," je zanimivo anekdoto v smehu pojasnil Aust.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
mirig84 13.1.2012, 23:05 Prijavi komentar
za kakega obdarjenega golmana bi mogla bit prepovedana!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE