Uredništvo    22. oktober 2016
Velik trenutek za novince v Serie A

Crotone bo končno zaigral doma

Italijanski prvoligaš Crotone je dobil dovoljenje za prireditev prve prave domače tekme v Serie A. Svečani gost bo na obračunu italijanskega prvenstva južni sosed Napoli.
SORODNE NOVICE
Fassone: Pogoji UEFA so nemogo...
11.12.2017 | Evropske lige
Kim Jong Un je velik navijač I...
11.12.2017 | Evropske lige
Bonaventura razbremenil Gennar...
10.12.2017 | Evropske lige
Handanović: V Italiji naslove ...
10.12.2017 | Evropske lige
Marotta: Dybala preživlja težk...
10.12.2017 | Evropske lige
Napolijev skok na Chieso
10.12.2017 | Evropske lige
Kalabrija slavi: v pokrajino na skrajnem jugu italijanskega "škornja" se po zaslugi Crotoneja vrača Serie A, na katero so vročekrvni južnjaki čakali vse od padcev Lecceja in Barija. Crotone, nekdanji klub slovenskega reprezentančnega vratarja Vida Belca, letos prvič po 106 letih igra v najmočnejšem klubskem tekmovanju v državi, dosedanje tri tekme v vlogi gostitelja pa so morali "morski psi" odigrati v kar 600 kilometrov oddaljeni Pescari.

V tem času so stadion Ezia Scide povečali, da bi ustrezal propozicijam Serie A, uradniki tekmovanja pa so v četrtek potrdili, da je Crotonejev stadion dobil zeleno luč. Po osmih tekmah so se rdeče-modri znašli globoko v boju za obstanek z vsega točko na svojem računu. 

Težave imajo tudi izven zelenic: predsednika Raffaeleja Vrenno skupaj z bratom Giovannijem Vrenno, ki je izvršni direktor kluba, vlačijo po sodiščih zaradi domnevnih povezav z organiziranim kriminalom. Sodišče v Crotoneju ju je sicer januarja oprostilo obtožb, o pritožbi tožilcev pa bodo v Catanzaru odločali v naslednjih dneh. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE