Anže Zajič   9. julij 2012
Marouane Chamakh se bo morda preselil v Italijo

Želi ga Fiorentina

Vodstvo italijanskega prvoligaša Fiorentine je na naslov Arsenala poslalo uradno ponudbo za maroškega napadalca Marouaneja Chamakha, je potrdil Arsene Wenger.
SORODNE NOVICE
Napoli v boj za Lucasa Mouro
19.1.2018 | Evropske lige
Chelsea: Naslednja tarča je Ed...
19.1.2018 | Evropske lige
Wenger: Alexis ni kot van Pers...
19.1.2018 | Evropske lige
Wenger: Sanchez je pred vrati ...
18.1.2018 | Evropske lige
SPAL bo Partizanu speljal odli...
18.1.2018 | Evropske lige
Juventus bo za Cana naredil vs...
18.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Arsene Wenger, trener angleškega prvoligaša Arsenala, je potrdil, da bi se lahko Marouane Chamakh preselil v Italijo. Zanj se je resno ogrela Fiorentina, ki je na naslov Topničarjev že poslala uradno ponudbo. 28-letni reprezentant Maroka za Arsenal igra od leta 2010 dalje, v zadnjih dveh sezonah pa se ni kdo ve kako izkazal. V prvi je sicer zabil enajst golov v vseh tekmovanjih, v drugi pa je bil precej manj razigran. Skupno je odigral zgolj 19 tekem in se med strelce vpisal le enkrat. Če bi ga torej Arsenal prodal, to ne bi bilo presenečenje.

Ker je Arsenal medtem že kupil Lukasa Podolskega in Olivierja Girouda, je prestop zares zelo verjeten. "Fiorentina se je oglasila, nas prosila za informacijo glede tega, ali je Chamakh na voljo ali ne, nato pa podala uradno ponudbo zanj," je priznal Wenger. 28-letni napadalec je sicer pred odhodom na Otok osem let igral za Bordeaux, kjer je na 301 tekmi zabil 76 golov.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
OGLAŠEVANJE