Uredništvo    8. november 2013
Fiorentina je Iličića spremljala že prej

Želeli so ga že v Mariboru

Lorenzo Amoruso, nekdanji nogometaš Fiorentine, trdi, da je klub iz Firenc Josipa Iličića v svoje vrste želel pripljati že, ko je Jojo igral še za Maribor.
SORODNE NOVICE
Kim Jong Un je velik navijač I...
11.12.2017 | Evropske lige
Bonaventura razbremenil Gennar...
10.12.2017 | Evropske lige
Handanović: V Italiji naslove ...
10.12.2017 | Evropske lige
Marotta: Dybala preživlja težk...
10.12.2017 | Evropske lige
Napolijev skok na Chieso
10.12.2017 | Evropske lige
Milinković-Savić ni naprodaj z...
9.12.2017 | Evropske lige
(foto: SPS)
Josip Iličić je včeraj prvič zaigral po odsotnosti zaradi poškodbe. V zvezi z nogometašem Fiorentine pa se je pojavila še ena vzporedna zgodba z njegovim povratkom v ekipo kluba iz Firenc. Lorenzo Amoruso, nekdanji branilec Fiorentine, je namreč razkril, da je bil slovenski reprezentant blizu prestopu v vijoličasti klub že prej. Iličić je v Fiorentino sicer prestopil letos poleti, Palermo je z njegovo prodajo zaslužil 10 milijonov evrov.

Sicilijanski klub je Iličića kupil leta 2010, a se že tedaj soočil z veliko konkurenco. Kot razkriva Lorenzo, se je Fiorentina za Iličića namreč zanimala že tedaj. "Ko je bil Iličić še v Mariboru, ga je Fiorentina že želela. Takrat sva s Pantaleom Corvinom delala v tej smeri, vendar je šlo nekaj narobe. Kakorkoli že, prepričan sem, da bo Iličić pomembno orožje Fiorentine v prihodnosti," je dejal Amoruso. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE