Anže Zajič   22. april 2014
Giuseppe Rossi se bliža vrnitvi na zelenice

Že v polnem pogonu

Giuseppe Rossi ni več daleč stran od vrnitve. S soigralci že trenira na polno, pri Fiorentini verjamejo, da bo trenerju spet na voljo 3. maja, ko bo na sporedu finale pokala.
SORODNE NOVICE
Inter po enajstmetrovkah izloč...
12.12.2017 | Evropske lige
Video: Josip Iličić zabil že č...
12.12.2017 | Evropske lige
Iličić junak Atalante na Maras...
12.12.2017 | Evropske lige
Gattuso: Donnarumma, uničil te...
12.12.2017 | Evropske lige
Mihajlović znova kaznoval Adem...
12.12.2017 | Evropske lige
Fassone: Pogoji UEFA so nemogo...
11.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Cesare Prandelli je dejal, da ga bo čakal, dokler bo potrebno, vse bolj očitno pa je, da njegovo čakanje ne bo zaman. Giuseppe Rossi namreč odlično okreva po poškodbi kolena, zaradi katere se je sprva zdelo, da bo ostal celo brez nastopa na svetovnem prvenstvu. Toda poškodba ni bila tako huda, kot so nekateri predvidevali, vseeno pa je nemudoma postalo jasno, da bo Rossi bil bitko s časom. Tudi zaradi tega, ker si je že dvakrat strgal vezi v kolenu, zato so bili skeptiki še toliko bolj skeptični. Sedaj pa iz Firenc prihaja dobra novica: Rossi je že v polnem pogonu. Trenira s soigralci iz Fiorentine, v torek je prvič šel na polno. In vse skupaj prestal brez težav.

Kdaj se bo nekdanji član Villarreala vrnil v ekipo vijoličastih, v tem trenutku še ni povsem znano. Na štadionu Artemio Franchi pa upajo, da bo trener Vincenzo Montella lahko na v ZDA rojenega napadalca spet računal 3. maja, ko bo v Rimu na sporedu finale pokala med Fiorentino in Napolijem. Nato pa se bo za Rossija začela nova bitka: Prandelliju bo moral dokazati, da si zasluži pot v Brazilijo. A vsaj selektorja ima na svoji strani.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE