Anže Zajič   26. oktober 2010
Problematični Adrian Mutu je obračunal z natakarjem v Firencah

Žal mu je, ker ga je pretepel

Romunski nogometaš Adrian Mutu se je opravičil, ker je pred dnevi v Firencah pretepel natakarja. Napadalec Fiorentine upa, da se bo kljub temu lahko kmalu vrnil na zelenice.
SORODNE NOVICE
Serie A: Po koncu premora Inte...
21.1.2018 | Evropske lige
Napoli v boj za Lucasa Mouro
19.1.2018 | Evropske lige
Chelsea: Naslednja tarča je Ed...
19.1.2018 | Evropske lige
SPAL bo Partizanu speljal odli...
18.1.2018 | Evropske lige
Juventus bo za Cana naredil vs...
18.1.2018 | Evropske lige
Sturridge? Če že, samo na poso...
18.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Čez nekaj dni se bo lahko vrnil nazaj na nogometne zelenice, saj bo odslužil kazen zaradi zadnjega dopinškega prekrška, toda namesto da bi bil Adrian Mutu v medijih zaradi tega, časniki o njem poročajo, ker si je minuli konec tedna znova privoščil povsem nepotreben incident. V enem od lokalov v Firencah je namreč napadel in pretepel natakarja, s katerim se je menda sporekel zaradi bojda previsokega računa. Kot poročajo očividci, je Romun natakarja najprej dvakrat s pestjo udaril v obraz, nato pa naj bi ga še nekajkrat brcnil, ko je nesrečnik že ležal na tleh.

Nogometašu Fiorentine je sedaj pričakovano žal, čeprav se brani s tem, da naj bi ga natakar, ki menda prihaja iz Kosova, verbalno žalil. "Iskreno in globoko bi se rad opravičil lastnikom mojega kluba, Fiorentini, trenerskemu štabu, soigralec in seveda tudi navijačem. Zavedam se, da se vse to ne bi smelo nikoli zgoditi," obžaluje 31-letnik, ki ga zaradi dogodka preiskuje policija, grozi pa mu tudi kazen s strani njegovega kluba. Zaradi tega je vprašanje, če se bo nekdanji nogometaš Interja, Verone, Parme, Chelseaja in Juventusa na igrišča dejansko vrnil 29. oktobra, ko mu bo sicer potekla devetmesečna prepoved zaradi jemanja nedovoljenih poživil.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
Domen128 26.10.2010, 23:50 Prijavi komentar
vezist, ki je napadalno usmerjen je Mutu. Ah on bolj, da kr zasluž. Itq je že tok bedn, da ijoj.
primo9 26.10.2010, 09:45 Prijavi komentar
a ni mutu napadalec, ne pa vezist kot piše na začetku
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE