Uredništvo    27. februar 2014
Borja Valero je ogorčen

Valero: Sodnik laže!

Borja Valero ni mogel več zdržati. Ne razume, zakaj je na zadnji tekmi prejel rdeči karton, ko pa je le želel umiriti strasti. Sodnika Andreo Gervasonija je obtožil laganja.
SORODNE NOVICE
Inter po enajstmetrovkah izloč...
12.12.2017 | Evropske lige
Video: Josip Iličić zabil že č...
12.12.2017 | Evropske lige
Iličić junak Atalante na Maras...
12.12.2017 | Evropske lige
Gattuso: Donnarumma, uničil te...
12.12.2017 | Evropske lige
Mihajlović znova kaznoval Adem...
12.12.2017 | Evropske lige
Fassone: Pogoji UEFA so nemogo...
11.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Španski vezist Fiorentine Borja Valero ima dovolj. Ni namreč še pozabil zadnje prvenstvene tekme proti Parmi, na kateri je moral zaradi rdečega kartona predčasno pod prho. Valero je bil izključen v trenutku, ko so je med igralci obeh ekip zaiskrilo, zdaj pa se mu obetajo kar štiri tekme prepovedi igranja. Valero je besen, ne razume namreč, zakaj je sploh prejel rdeči karton.

"Vse, kar se je zgodilo proti Parmi, me je užalostilo. To, kar je sodnik po tekmi zapisal v svoje poročilo, kaže na to, da me ne spoštuje kot osebo in kot igralca. Razočaran sem. Storil nisem nič takšnega, da bi moral biti izključen. Le ločeval sem dva igralca v sporu. Nikoli v življenju se nisem spravil na sodnika," je besnel 29-letni Valero. 

Šel pa je še dlje. Sodnika Andreo Gervasonija je obtožil laganja: "Štiriletnemu otroku sem moral razlagati, zakaj sem bil izključen, čeprav še sam ne vem zakaj. Vse, kar Gervasoni govori, so laži. V karieri sem bil izključen le enkrat in še takrat sem dobil dve tekmi prepovedi igranja. Dvomim, da je zdaj huje, posnetki iz Parme to dokazujejo."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 6
Starejši naprej | Novejši naprej
mihaor 27.2.2014, 18:41 Prijavi komentar
posnetek tekme Genoa Fiorentina: https://www.youtube.com/watch?v=9SeKZdHK5kE nepiskan penal v 90 minuti na cuadradom: https://www.youtube.com/watch?v=MRzxWE_Kh1s gol Icardija iz offsajda: https://www.youtube.com/watch?v=BWhrhxe4xVg
mihaor 27.2.2014, 18:37 Prijavi komentar
Stanje je sledeče: sodniki v Italiji so zelo zelo slabi. Včasih, ko gledaš kakšno tekmo serije a se sprašuješ kako so nekateri sodniki dobili sploh licence. Zdaj ko smo pri Violi pa bom povedal nekaj odločitev sodnikov v njihovo škodo. Fiorentina-Genova: penal za genovo ni obstajal, fiorentini razveljavljen povsem regularen gol. Na koncu namesto 4-2 za Violo 3-3. Fiorentina-Inter: Gol Icardija iz 1 meterskega offsida, ni bil piskan penal nad Ilicicem med tem, ko je na tekmi parma-Fiorentina na Bianbijem storjen isti prekršek vendar penal je bil...pa še bi lahko našteval. Tekma Fiorentina- Napoli v 90 minuti čista 11 metrovka nad cuadradom. vendar seveda nepiskana. Potem pa še takšna kazen za Valerota. Tudi drugi klubi so oškodovani. Recimo Torino proti Juvetu. Tudi Inter je večkrat oškodovan...V glavnem kvaliteta sodnikov v Italiji je poden. Saj ne, da bi sodilil komu v zelo veliko korist ampak preprosto skoraj na vsaki tekmi, ki se odigra vplivajo na končen rezultat..
besiktas-cara-sandzak@turkiye femily 27.2.2014, 12:33 Prijavi komentar
daba pritozbe redko se zgodi da obrnejo stran dve tekme bo ze izdrzu
ajaxavi 27.2.2014, 12:22 Prijavi komentar
bolano, saj pa majo posnetke pa naj naknadno mu prekličejo kazen.... tu se je sudja šau prevelikega asa...
Shury 27.2.2014, 10:43 Prijavi komentar
http://www.youtube.com/watch?v=I7Znx5idQBs
retropil 27.2.2014, 10:21 Prijavi komentar
Kaj pa je blo? Kdo ve več?
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE