Damjan Tratnik   14. december 2012
Črnogorski zvezdnik ne razmišlja o prestopu

V Firencah vsaj do konca sezone

Prvi zvezdnik Fiorentine Stevan Jovetić navkljub zanimanju nekaterih velikanov pozimi ne bo zapustil Firenc. Še naprej ga mediji najbolj povezujejo z Juventusom.
SORODNE NOVICE
SPAL bo Partizanu speljal odli...
18.1.2018 | Evropske lige
Juventus bo za Cana naredil vs...
18.1.2018 | Evropske lige
Sturridge? Če že, samo na poso...
18.1.2018 | Evropske lige
Milinković-Savić ni naprodaj!
16.1.2018 | Evropske lige
Juventus želi vse tri lovorike...
16.1.2018 | Evropske lige
Lisandro Lopez okrepil obrambo...
15.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Stevan Jovetić je bil poleti blizu odmevnemu prestopu, a se je na koncu po pogovoru s predsednikom Fiorentine odločil ostati v Firencah ter poizkušati z močno okrepljenim moštvom poseči blizu mest, ki vodijo v evropske pokale. Strategija se je doslej obrestovala, saj Fiorentina v Serie A zaseda visoko šesto mesto, zato Jovetić obljublja da tudi pozimi ne bo odšel.

"Ali sanjam o igranju za večji klub? Raje bom rekel, da ne preveč. Nasploh ne razmišljam kaj dosti o tem, kaj se bo zgodilo v prihodnosti. Če se bo nekaj zgodilo, se bo pač zgodilo. Zame je pomembno le to, da še naprej garam in se posvečam izključno nogometu. Tukaj sem že pet let in zato sem dobro spoznal jezik in italijanske navade. Če bo le možno, bi zato v vsakem primeru najraje ostal v Italiji,"
je povedal Jovetić.

Za nekdanjega napadalca Partizana se že dalj časa resno zanima torinski Juventus, ki zanimanja zanj ni ohladil. Jovetić kljub temu poudarja, da se v Firencah počuti odlično ter da letošnja sezona poteka po načrtih.

"Imel sem ponudbe, a vseeno sem želel ostati. Predsednik mi je obljubil, da bo okrepil moštvo in se boril za Ligo prvakov, te obljube pa so nato tudi zares bile izpolnjene," je še dodal Jovetić, ki je trenutno s šestimi zadetki najboljši strelec Fiorentine.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE