Anže Zajič   3. maj 2012
Fiorentina udarila po prstih Adema Ljajića

Suspenz in kazen

Mladi srbski nogometaš Adem Ljajić je bil kaznovan za svoj del pri incidentu, ki je šokiral Italijo. Fiorentina ga je suspendirala do konca sezone in tudi denarno kaznovala.
SORODNE NOVICE
Mirabelli neizprosen do Raiole...
14.12.2017 | Evropske lige
Donnarumma v solzah, Bonucci g...
14.12.2017 | Evropske lige
Milan čez Verono v četrtfinale...
13.12.2017 | Evropske lige
Nedved svetuje Dybali: Osredot...
13.12.2017 | Evropske lige
Video: Josip Iličić zabil že č...
12.12.2017 | Evropske lige
Iličić junak Atalante na Maras...
12.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Delio Rossi je sicer potegnil krajšo, saj je ostal brez službe, toda Fiorentina se je odločila sankcionirati tudi Adema Ljajića za njegov delež pri incidentu, ki je osupnil Italijo in celoten svet. Mladi Srb je po zgodnji menjavi na tekmi proti Novari najprej sarkastično zaploskal svojemu že nekdanjemu trenerju in mu nato menda tudi nekaj zabrusil, nakar je Rossi povsem izgubil živce. Na nekdanjega člana Partizana se je spravil celo s pestmi, priča smo bili pravemu pretepaškemu obračunu.

Kot smo že dejali, je Rossi izgubil službo in bil s strani FIGC kaznovan za tri mesece (ker bo kmalu konec sezone, je kazen pravzaprav zgolj simbolična), Ljajić pa jo je odnesel bolje. Uprava kluba iz Firenc ga je sicer suspendirala do konca sezone, kar pa vendarle pomeni le to, da bo izpustil zadnji dve tekmi. Hkrati mora Ljajić, ki je bil po incidentu sicer vidno vznemirjen in je na klopi sedel celo s solzami v očeh, plačati tudi denarno kazen - višina ni javno znana, mediji na Apeninskem polotoku pa namigujejo, da je Fiorentina Ljajića močno udarila po žepu.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE