Anže Zajič   9. avgust 2010
Alberto Gilardino zanikal govorice, da želi zapustiti Fiorentino

Sporoča, da je motiviran

Italijanski napadalec Alberto Gilardino je zadovoljen pri Fiorentini. Odhod drugam ga ne zanima, trenerju pa sporoča, da je zelo motiviran za dokazovanje.
SORODNE NOVICE
Paris Saint Germain prihaja v ...
16.12.2017 | Evropske lige
Inter želi podaljšati bivanje ...
16.12.2017 | Evropske lige
Eksperimenta z Bielso v Lillu ...
15.12.2017 | Evropske lige
Uradno: UEFA zavrnila predloge...
15.12.2017 | Evropske lige
Tega nisem pričakoval
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Zapustil bo Italijo, odšel bo v Francijo. Poslovil se bo od Fiorentine, postal bo novi član Marseilla. Tako in drugače se je na Apeninskem polotoku namigovalo v zadnjih tednih, toda Alberto Gilardino pravi, da se njegov klubski status vsaj v letošnjem poletnem prestopnem roku ne bo spremenil.

"Novi trener Fiorentine Siniša Mihajlović pravi, da želi imeti v svoji ekipi le motivirane nogometaše in lahko je brez skrbi - sem zelo, zelo motiviran," pravi nekdanji nogometaš Parme in AC Milana ter nadaljuje: "Če temu ne bi bilo tako, bi vodstvo kluba kar sam pravil, naj me proda. Moja velika želja je ostati pri Fiorentini."

Gilardino naj bi bil sicer v Firencah nezadovoljen, ker se vijoličasti niso prebili v Ligo prvakov, medtem ko bi mu Marseille slednjo lahko ponudil. "V klubu vlada velika želja po vnovični odlični sezoni, še zlasti, ker se prejšnja ni iztekla povsem po naših željah. Škoda, ker smo ostali brez Stevana Jovetića, ki je za nas zelo pomemben, toda prepričan sem, da bo tisti, ki bo zaigral namesto njega, dal zares vse od sebe," je še dodal 28-letni nogometaš.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE