Damjan Tratnik   4. januar 2016
Trnov povratek Giuseppeja Rossija

Rossi lahko odide le na posojo

Izvršni predsednik Fiorentine Mario Cognigni priznava, da bi napadalec Giuseppe Rossi lahko zapustil klub, a zgolj za omejen čas.
SORODNE NOVICE
Inter želi podaljšati bivanje ...
16.12.2017 | Evropske lige
Uradno: UEFA zavrnila predloge...
15.12.2017 | Evropske lige
Tega nisem pričakoval
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
PSG z Oblaka na Donnarummo
15.12.2017 | Evropske lige
Gattuso bo zaščitil Donnarummo
14.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Napadalec Fiorentine Giuseppe Rossi je zaradi težkih poškodb prejel veliko neprijetnih klofut, ki so precej zaznamovale njegovo kariero. Pred poškodbami, zaradi katerih je v zadnjih dveh sezonah v italijanskem prvenstvu odigral vsega devet tekem, je slovel kot eden najboljših italijanskih napadalcev, po povratku pa zaradi močne konkurence v moštvu ne igra veliko in zaenkrat tudi ne kaže forme, ki ga je krasila v majici Villarreala ter v sezoni 2013/14, ko je v majici Fiorentine na 21 prvenstvenih tekmah dosegel kar 16 zadetkov.

V zadnjih tednih so zato vse glasnejše govorice, da bi do nadaljnjega lahko zapustil Firence, navkljub njegovim nedavnim težavam s poškodbami in formo pa je vrsta zainteresiranih vsak dan daljša. V Italiji ga govorice povezujejo z Bologno in Genoo, veliko zanimanja pa zanj vlada tud v Španiji, kamor naj bi ga vabila Betis in tudi njegov nekdanji klub Villarreal. Pri Fiorentini so se mu pripravljeni odreči, a le za omejen čas in zato prodaja ne pride v poštev.

"Če želi igrati drugje, se mora zavedati, da si v klubu želimo, da se vrne nazaj. Pripravljeni smo ga posoditi, a le v primeru, da se bo vrnil v klub in bil v prihodnje še bolj pomemben igralec moštva," je povedal izvršni predsednik kluba Mario Cognigni.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE