Damjan Tratnik   19. december 2015
V Firencah se obeta pester prestopni rok

Pričakujte božična darila

Lastnik Fiorentine Andrea Della Valle je na klubski prednovoletni večerji navijačem skrivnostno namignil, naj pričakujejo lepa božična presenečenja.
SORODNE NOVICE
Nedved svetuje Dybali: Osredot...
13.12.2017 | Evropske lige
Inter po enajstmetrovkah izloč...
12.12.2017 | Evropske lige
Video: Josip Iličić zabil že č...
12.12.2017 | Evropske lige
Iličić junak Atalante na Maras...
12.12.2017 | Evropske lige
Gattuso: Donnarumma, uničil te...
12.12.2017 | Evropske lige
Mihajlović znova kaznoval Adem...
12.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
V Firencah so po odličnem začetku sezone zrasla krila, vzporedno pa tudi klubske ambicije. V vodstvu kluba napovedujejo trd boj za scudetto, velika želja pa je, da bi se moštvo uspelo uvrstiti vsaj v Ligo prvakov, ki se Fiorentini vztrajno izmika že več let. Veljaki klubi so želje pripravljeni podkrepiti tudi  z razvezanim mošnjičkom, o čemer je na prednovoletni klubski večerji spregovoril tudi predsednik kluba Mario Cognini.

"Zelo dobro nam gre prvenstvu. Bolje od pričakovanj. Dokazujemo se iz tedna v teden in prepričan sem, da lahko v takšnem ritmu tudi nadaljujemo. Želimo rasti in imamo zelo konkretne zamisli. Januar bo za nas zelo pomemben mesec. Pozdravljam navijačem in jih prosim, naj nam še naprej stojijo ob strani. Skupaj bomo dosegli velike stvari,"
je optimističen Cognini, italijanski mediji pa poročajo, da je o okrepitvah na omenjeni večerji govoril tudi Fiorentinin patron Andrea Della Valle, ki naj bi pred vsemi obljubil "prijetna božična darila".

Govorice okoli morebitnih prihodov so trenutno okoli Fiorentine precej skope. Še največkrat je bil omenjen povratek nekdanjega napadalca Milana Alexandreja Pata, ki pa ima na mizi ponudbe iz tako rekoč vseh najboljših evropskih prvenstev. V zadnjih dneh številne govorice zadevajo dalj časa poškodovanega Giuseppeja Rossija, ki naj bi imel na mizi dve ponudbi – prvo iz tabora Bologne, drugo pa iz tabora španskega Betisa, pri katerem po novem kadruje Eduardo Macia, nekdanji snovalec kadrovske politike pri Fiorentini.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE