Anže Zajič   15. oktober 2010
Sebastien Frey je še naprej prvi vratar Fiorentine, toda...

Poleti je bil še kako zmeden

Francoskemu čuvaju mreže Sebastienu Freyju poleti ni bilo povsem jasno, zakaj se je v Firence preselil tudi Artur Boruc. Z nekdanjim trenerjem se ni kdo ve kako razumel.
SORODNE NOVICE
Fassone: Donnarumme ne more od...
16.12.2017 | Evropske lige
Je Marku Rogu odzvonilo pri Na...
16.12.2017 | Evropske lige
Inter želi podaljšati bivanje ...
16.12.2017 | Evropske lige
Uradno: UEFA zavrnila predloge...
15.12.2017 | Evropske lige
Tega nisem pričakoval
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Čeprav se je poleti v vrste Fiorentine preselil poljski reprezentančni vratar Artur Boruc, je prvi čuvaj mreže vijoličastih še vedno Sebastien Frey. Marsikoga je poteza vodstva italijanskega prvoligaša, da se okrepi z nekdanjim nogometašem škotskega velikana Celtica, čudila, še zlasti, ker je nato v Firencah ostal tudi Frey.

"Dvomim, da je bil nakup vrhunskega vratarja ena od najpomembnejših nalog Fiorentine v letošnjem poletnem prestopnem roku. Ko sem slišal, kdo prihaja k nam, sem bil še kako zmeden, čeprav je seveda jasno, da lahko uprava kupi, kogar pač želi," je svoje poletno začudenje razkril 30-letnik, ki so ga mediji povezovali predvsem z nemškim prvoligašem Bayernom. Boruc naj bi sicer v Firence prišel, ker je menda novega vratarja zahteval nekdanji trener Cesare Prandelli. "Ah, to so govorice, nič drugega kot govorice, ki jih seveda kar mrgoli. Bile so tudi takšne, ki so trdile, da sem si zlomil vse, kar sem ti lahko, oziroma da sem bil vedno predebel. Res je, imel sem težave s kolenom, toda vse, kar je potrebno, je pogled na moje ocene in predstave. Dvomim, da sem bil težava za Fiorentino, čeprav je res, da se s Prandellijem in njegovimi sodelavci nikoli nisem kdo ve kako razumel. Nikoli me ni nihče pohvalil ali kaj podobnega. Toda Prandelli je preteklost in nočem več govoriti o njem," pravi nekdanji član Interja, Verone in Parme.

Medtem se je že večkrat oglasil tudi 30-letni Boruc, ki seveda ne skriva slabe volje, ker trener Siniša Mihajlović ne računa nanj. Poljak pravi, da mu očitno ne bo preostalo nič drugega, kot da januarja odide drugam, če se stvari ne bodo spremenile.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE