Uredništvo    3. september 2012
Stevan Jovetić o razlogih za obstanek pri Fiorentini

Ostal, ker je sam tako želel

Juventus, pa Manchester City... Naposled je črnogorski napadalec Stevan Jovetić ostal pri Fiorentini, vendar, kot poudarja, izključno na lastno željo.
SORODNE NOVICE
Nedved svetuje Dybali: Osredot...
13.12.2017 | Evropske lige
Inter po enajstmetrovkah izloč...
12.12.2017 | Evropske lige
Video: Josip Iličić zabil že č...
12.12.2017 | Evropske lige
Iličić junak Atalante na Maras...
12.12.2017 | Evropske lige
Gattuso: Donnarumma, uničil te...
12.12.2017 | Evropske lige
Mihajlović znova kaznoval Adem...
12.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Stevana Jovetića čakajo še velike stvari. Črnogorski reprezentančni napadalec je sicer veliko že dosegel, iz Partizana se je prebil v Fiorentino, redno igra za svojo državo, povrhu vsega pa ga želijo tudi številni ugledni klubi. Nazadnje sta se oglasila Manchester City in predvsem Juventus, zato je marsikdo pričakoval, da bo Jovetić že avgusta zamenjal klub. Pa se to ni zgodilo. Jovetić je ostal v Firencah, vendar ne zato, ker bi si zainteresirani klubi premislili, temveč zato, ker je sam tako želel.

"Žal mi je vseh grdih stvari, ki jih je bil na svoj račun deležen moj agent. On je pač samo opravljal svoje delo. Lahko pa povem, da sem pri Fiorentini ostal, ker sem sam tako želel in ker sem dobil zagotovilo predsednika, da bo Fiorentina sestavila močno ekipi. To je bilo izpolnjeno in vesel sem, da imam pri tem projektu osrednjo vlogo," je dejal Jovetić, ki je letošnjo sezono dobro začel, na prvih dveh ligaških tekmah sezone je dosegel že tri zadetke.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE