Anže Zajič   9. januar 2011
Pred Adrianom Mutujem so očitno sila neprijetni meseci

Odstranjen, a ni naprodaj

Adrian Mutu ni naprodaj, pravijo pri Fiorentini, a hkrati dodajajo, da je kljub temu odstranjen iz ekipe. Naredil je nekaj, česar si ne bi smel privoščiti, trdijo v Firencah.
SORODNE NOVICE
Fassone: Pogoji UEFA so nemogo...
11.12.2017 | Evropske lige
Kim Jong Un je velik navijač I...
11.12.2017 | Evropske lige
Bonaventura razbremenil Gennar...
10.12.2017 | Evropske lige
Handanović: V Italiji naslove ...
10.12.2017 | Evropske lige
Marotta: Dybala preživlja težk...
10.12.2017 | Evropske lige
Napolijev skok na Chieso
10.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Adrian Mutu nikakor ne more iz svoje kože, težave se nanj lepijo, kot da bi bil premazan z lepilom. Potem ko se je vrnil po zadnji prepovedi igranja zaradi jemanja prepovedanih substanc, je bilo pričakovati, da se bo v miru vrnil nazaj v moštvo Fiorentine, a temu vendarle ni bilo tako. Oziroma je idila vladala kratek čas. Pred dnevi pa je počilo. Mutu naj bi od vodstva želel izsiliti brezplačen odhod drugam, a v Firencah menda nočejo niti slišati o tem.

"Mutu je storil nekaj zelo resnega, njegov agent Giovanni Becali pa je govoril grozne in tudi neresnične stvari. Reagirali bomo in naredili vse, kar bomo lahko, da bomo zaščitili interese našega kluba. Šli bomo na vsako sodišče, na katerega nas bodo sprejeli. Bili smo užaljeni, zadeva pa je trenutno v rokah odvetnikov," je o najnovejši aferi na Apeninskem polotoku povedal predsednik Fiorentine Andrea Della Valle, nato pa Romunu sporočil, naj se obriše pod nosom za januarsko selitev drugam.

"V tem trenutku nogometaš ni naprodaj, hkrati je izločen iz moštva. Preprosto nedopustno je, da odideš s treninga in misliš, da jo boš odnesel brez težav," je še pristavil Della Valle, ki naj bi sicer za Mutuja prejel ponudbe s strani Cesene, Bologne, Galatasaraya in celo Juventusa, a v tem trenutku s vendarle zdi bolj verjetno, da bo moral vsaj do konca sezone posedati ob robu igrišča. Prav tako je zelo verjetno, da bo o njegovem statusu na koncu odločala posebna komisija, ki je končno besedo dala že v primerih Gorana Pandeva in Antonia Cassana.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE