Anže Zajič   10. maj 2012
Edy Reja naj bi bil v igri za prevzem Fiorentine

Od poletja v Firencah?

Fiorentina bo imela v novi sezoni novega trenerja, vprašanje je le, kdo bo prevzel klub iz Firenc. Eden najbolj resnih kandidatov naj bi bil tudi naše gore list Edy Reja.
SORODNE NOVICE
Napoli v boj za Lucasa Mouro
19.1.2018 | Evropske lige
Chelsea: Naslednja tarča je Ed...
19.1.2018 | Evropske lige
SPAL bo Partizanu speljal odli...
18.1.2018 | Evropske lige
Juventus bo za Cana naredil vs...
18.1.2018 | Evropske lige
Sturridge? Če že, samo na poso...
18.1.2018 | Evropske lige
Milinković-Savić ni naprodaj!
16.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Potem ko je na tekmi proti Novari napadel in udaril Adema Ljajića, se je moral Delio Rossi posloviti od Fiorentina, na klopi slednje pa ga je zamenjal Vincenzo Guerini. Toda Guerini je zgolj začasna rešitev, vijoličaste bo vodil le še na zadnji tekmi v tej sezoni, nato se bo umaknil in mesto prepustil nekomu drugemu. Kandidatov, ki so v igri za odhod v Firence, naj bi bilo ogromno, sila visoko pa naj bi kotirale tudi delnice Edyja Reje. Strokovnjak slovenskih korenin trenutno sicer še sedi na klopi Lazia, a naj bi po koncu sezone zapustil Rim. Pogodba mu namreč poteče, že pred časom je namignil, da nove ne bo podpisal.

Sicer pa mediji s Fiorentino povezujejo ogromno trenerjev. Tako naj bi bili v igri tudi Andre Villas-Boas, Claudio Ranieri, Luciano Spalletti, Massimo Ficcadenti in Vincenzo Montella. A kdorkoli bo že prevzel Fiorentino, ga brez dvoma čaka vse prej kot lahka naloga. Prevzel bo pač klub, ki je v tej sezoni v Serie A životaril pri dnu lestvice, na kateri trenutno zaseda skromno 13. mesto.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE