Anže Zajič   27. januar 2014
Vincenzo Montella po remiju Fiorentine z rezultatom 3:3

Ni kaj, zakleti smo

Alberto Aquilani se je veselil treh zadetkov, a tudi to ni bilo dovolj za to, da bi Fiorentina premagala Genoo. Več kot očitno je, da smo zakleti, pravi trener Vincenzo Montella.
SORODNE NOVICE
Gattuso bo zaščitil Donnarummo
14.12.2017 | Evropske lige
Mirabelli neizprosen do Raiole...
14.12.2017 | Evropske lige
Donnarumma v solzah, Bonucci g...
14.12.2017 | Evropske lige
Milan čez Verono v četrtfinale...
13.12.2017 | Evropske lige
Nedved svetuje Dybali: Osredot...
13.12.2017 | Evropske lige
Video: Josip Iličić zabil že č...
12.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Fiorentini v nedeljo zvečer ni uspelo zmagati, čeprav je pred svojimi gledalci trikrat merila v polno. Obračun proti Genoi se je končal z remijem 3:3, to je bilo dovolj, da trener domačih Vincenzo Montella po koncu tekme ni skrival nezadovoljstva. Toliko bolj, ker so bili gledalci priča kar nekaj spornim odločitvam, konec koncev so sodniki razveljavili zadetek trikratnemu strelcu Albertu Aquilaniju, čeprav so posnetki pokazali, da neupravičeno.
 
"V Serie A ni lahkih tekem, ta je bila težka že na papirju. Kljub temu bi lahko zmagali, imeli smo dovolj priložnosti za to. Neverjetno je, kaj se nam dogaja. Ob koncu je žoga po strelu Facunda Roncaglie tako bizarno spremenila smer leta, kot da bi kdo od daleč upravljal z njo. Ni kaj, očitno smo zakleti! Sodniki? Nikdar ne govorim o njih, rekel bom le, da se napake pač dogajajo," ni želel nikogar ožigosati Montella, ki je tokrat Josipa Iličića pustil na klopi. Slovenec se je med tednom poškodoval v pokalu, čeprav ne huje, pa ga je Montella vseeno raje spočil. "Zdi se mi neverjetno, kakšno nesrečo imamo v tej sezoni. Vse naše poškodbe so sila nevsakdanje, niso povezane z mišicami, so takšne, kar se preprosto ne da preprečiti. Ne glede na vse moram čestitati fantom, bili so enkratni, borbeni, lačni uspeha. Naša edina težava se skriva v tem, da smo malce utrujeni. A prej psihološko, zaradi vsega, kar se nam dogaja, kot fizično," je še pristavil trener kluba iz Firenc.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE