Anže Zajič   7. januar 2014
Giuseppe Rossi si je oddahnil

Nazaj čez šest, sedem tednov?

Federico Pastorello, agent italijanskega nogometaša Giuseppeja Rossija, je sporočil, da se bo zvezdnik Fiorentine nazaj na zelenice verjetno vrnil že čez šest ali sedem tednov.
SORODNE NOVICE
Gattuso bo zaščitil Donnarummo
14.12.2017 | Evropske lige
Mirabelli neizprosen do Raiole...
14.12.2017 | Evropske lige
Donnarumma v solzah, Bonucci g...
14.12.2017 | Evropske lige
Milan čez Verono v četrtfinale...
13.12.2017 | Evropske lige
Nedved svetuje Dybali: Osredot...
13.12.2017 | Evropske lige
Video: Josip Iličić zabil že č...
12.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Medtem ko je Theo Walcott ostal brez nastopa na svetovnem prvenstvu, Giuseppe Rossi še vedno verjame, da bo lahko zaigral v Braziliji. Po novem še toliko bolj, potem ko so mu zdravniki namignili, da bi se, če bo vse potekalo normalno, lahko na zelenice vrnil že čez šest, sedem tednov. Več o tem, koliko časa bo počival, bo sicer znano po tem, ko bo opravil še en pregled, in sicer pri priznanem strokovnjaku za to področje - Richardu Steadmanu iz Colorada.
 
"Dejstvo je, da smo jo dobro odnesli, lahko bi bilo občutno slabše. Giuseppe je vsekakor imel tudi nekaj sreče v nesreči. Če ne bo prišlo do zapletov, potem menim, da bi se Rossi lahko na zelenice vrnil že čez šest, sedem tednov," je sporočil nogometašev agent Federico Pastorello. 26-letni Rossi je toliko bolj trepetal, ker si je pred tem v istem kolenu kar dvakrat strgal vezi. Okreval je dolgo, toda po prestopu v Fiorentino je začel igrati kot nekoč. V tej sezoni je tako za Firenčane dosegel 15 golov na 21 tekmah, nakar mu je na obračunu proti Livornu sreča spet obrnila hrbet. A vsaj najhujši možen scenarij se ni uresničil...
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
Troll 7.1.2014, 11:30 Prijavi komentar
Pomoje je za njega najbolš da počiva 3 mesce in pol počasi začne s treningi da se res zacel...doličn igrauc je in škoda ga je da a poškodbe uničujo kokr recimo owna :P
peacemaker1 7.1.2014, 10:40 Prijavi komentar
...glede na njegove prejšnje poškodbe sem vesew zanj, da je le-ta "manjše" entitete & da se bo kmalu zopet vrniw, na igrišča..;)
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE