Anže Zajič   8. maj 2015
Visok poraz Fiorentine v Sevilli

Montella še vedno verjame

Kljub porazu z 0:3 na gostovanju v Španiji trener italijanskega prvoligaša Fiorentine Vincenzo Montella še vedno verjame, da se vijoličasti lahko prebijejo v finale lige Europa.
SORODNE NOVICE
Astana noče podaljšati s trene...
8.12.2017 | Evropski pokali
Matjaž Kek s skalpom Milana za...
8.12.2017 | Evropski pokali
Ni denarja, ki bi kupil atmosf...
8.12.2017 | Evropski pokali
Bane Ivanović v slogu najboljš...
8.12.2017 | Evropski pokali
Huligani v Kijevu napadli TV e...
8.12.2017 | Evropski pokali
Liga Europa: Crvena zvezda v p...
7.12.2017 | Evropski pokali
(foto: Getty Images)
Sevilla je z nogo in pol že v finalu lige Europa, potem ko je na prvi polfinalni tekmi povsem razbila Fiorentino. Italijani so bili v osrčju Andaluzije vsaj v rezultatskem smislu povsem nemočni, domov so se vrnili potolčeni in praktično že izločeni. Sevilla je slavila kar s 3:0, povratna tekma bo verjetno zgolj stvar rutine. Čeprav vsi v taboru vijoličastih še niso povsem obupali. Trener Vincenzo Montella ne glede na vse verjame, da Fiorentina še lahko doseže finale.
 
"Dejstvo je takšno, da smo odigrali fantastičen prvi polčas, v katerem bi si zaslužili vsaj en zadetek. Imeli smo štiri zelo dobre priložnosti, medtem pa je Sevilla zadela iz praktično prve. Ko smo nato prejeli drugi gol, smo sklonili glave in jih nismo več dvignili. Ne glede na rezultat smo bili Sevilli enakovredni in to pomeni, da se lahko še vrnemo med žive na povratni tekmi," je prepričan trener kluba s štadiona Artemio Franchi, ki dodaja: "Verjamem v preobrat, v mojih očeh je to nekaj, kar je možno izvesti. Če je Sevilla tokrat zabila tri gole, zakaj jih ne bi mi na povratni tekmi?"
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE