Anže Zajič   3. avgust 2015
Prvi mož Fiorentine še vedno jezen na bivšega trenerja

Montella je odprta rana

Fiorentina je premagala Barcelono, prvi mož italijanskega prvoligaša Andrea Della Valle pa je po tekmi spregovoril tudi o Vincenzu Montelli in Mohamedu Salahu.
SORODNE NOVICE
Mkhitaryan je pripravljen iti ...
18.12.2017 | Evropske lige
VAR je spregledal igranje z ro...
18.12.2017 | Evropske lige
Vročega Milinkovića-Savića ska...
18.12.2017 | Evropske lige
Iličič dvakrat za remi proti L...
17.12.2017 | Evropske lige
Video: Iličić z volejem zadel ...
17.12.2017 | Evropske lige
Gattuso: Poraz je ponižujoč
17.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Nogometaši Fiorentine so med pripravami očitno dobro delali, v Firencah so v nedeljo zvečer dobro formo potrdili tudi z zmago nad Barcelono - aktualni evropski klubski prvak je izgubil z 1:2. Po tekmi, na kateri je Josip Iličić odigral dobrih šestdeset minut, se je oglasil tudi Andrea Della Valle, predsednik Fiorentine, in kljub zadovoljstvo zaradi zmage povedal kar nekaj ostrih besed. Ne na račun Iličića in soigralcev, pač pa se je spomnil na dve osebi, ki ju ni več na štadionu Artemio Franchi.
 
"Vesel sem, da je novi trener Paulo Sousa dobil prvo domačo tekmo. Ni bilo Lionela Messija, a ne glede na vse smo dokazali, da smo na pravi poti. To me veseli, tudi zaradi tega, ker so ljudje govorili, da bomo preveč pogrešali Vincenza Montello. On zame predstavlja odprto rano. A edina napaka je bila, da sem ga želel prepričati, naj ostane, čeprav je bilo jasno, da tega noče. Nato mi ni preostalo drugega, kot da ga odpustim. Ne razumem pa vseh tistih, ki so skeptični. Tokrat sem na stadionu videl 30.000 gledalcev, torej skeptikov ni tako zelo veliko," se je ob Vincenza Montello obregnil Della Valle.
 
Patron vijoličastih je nato spregovoril še o Mohamedu Salahu, ki bo v prihodnje igral v dresu Rome: "Z nikomer se nočemo prerekati, toda tokrat nam ni preostalo drugega, kot da gremo v tožbo. Naredili smo, kar smo morali. Salah je sicer šel, ker je to želel, a hkrati je res, da ga je v to prepričal tudi njegov agent. Kar se tiče Rome, pa je dejstvo, da bi se lahko vsemu temu tudi izognila. Tega, kar se sedaj dogaja, ne potrebuje."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE