Anže Zajič   22. oktober 2010
Fiorentina še ne bo zamenjala trenerja

Mihajlović lahko mirno spi

Siniša Mihajlović še ni v nevarnosti, da bi ostal brez dela pri Fiorentini. Čeprav je slednja na zadnjem mestu Serie A, predsednik kluba še vedno verjame v njegove sposobnosti.
SORODNE NOVICE
Nedved svetuje Dybali: Osredot...
13.12.2017 | Evropske lige
Inter po enajstmetrovkah izloč...
12.12.2017 | Evropske lige
Video: Josip Iličić zabil že č...
12.12.2017 | Evropske lige
Iličić junak Atalante na Maras...
12.12.2017 | Evropske lige
Gattuso: Donnarumma, uničil te...
12.12.2017 | Evropske lige
Mihajlović znova kaznoval Adem...
12.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Nogometaši Fiorentine so v novo sezono štartali naravnost katastrofalno. Vijoličasti so po sedmih krogih celo na zadnjem mestu lestvice Serie A, zato ne čudi, da je marsikdo prepričan v to, da Siniša Mihajlović ne bo več dolgo sedel na klopi kluba iz Firenc. Toda srbski strokovnjak lahko vendarle spi mirno, saj mu vsaj za sedaj slovo še ne grozi. Vsaj tako pravi predsednik Fiorentine Andrea Della Valle.

"Kljub zadnjim medijskim namigovanjem Siniša Mihajlović ni v nevarnosti, da bi ostal brez službe. Ne razmišljam o tem, da bi ga odpustil, saj ni on tisti, ki je kriv za to, da je Fiorentina v novo sezono štartala tako slabo. K sreči vsi v klubu, tudi nogometaši in sam osebno, verjamemo, da se bomo hitro pobrali in vidno napredovali. Ker smo odločni in motivirani, sem prepričan, da se bomo kmalu začeli vzpenjati na lestvici proti mestom, ki si jih tudi zaslužimo," je prepričan Della Valle. Mihajlović se je sicer na štadion Artemio Franchi preselil poleti iz Catanie, na klopi pa je zamenjal novega italijanskega selektorja Cesareja Prandellija.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE