Damjan Tratnik   9. maj 2012
Adem Ljajić predstavlja svojo plat zgodbe

Ljajić: Rossija nisem žalil

Srbski nogometaš Adem Ljajić predstavlja svojo verzijo "napada" Delia Rossija. 20-letnik trdi, da trenerja ni žalil, še manj njegovega invalidnega sina.
SORODNE NOVICE
Uradno: UEFA zavrnila predloge...
15.12.2017 | Evropske lige
Tega nisem pričakoval
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
PSG z Oblaka na Donnarummo
15.12.2017 | Evropske lige
Gattuso bo zaščitil Donnarummo
14.12.2017 | Evropske lige
Mirabelli neizprosen do Raiole...
14.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Po napadu Delia Rossija na nogometaša Fiorentine Adema Ljajića je velika večina javnosti stopila na stran trenerja, ki je na prvi pogled s pretirano reakcijo skušal obrdzati predrznega mladeniča. Ljajić je zamenjavo po pol ure igre namreč sprejel z začudenjem, jezo in provokacijo, menda tudi z žalitvijo trenerja in njegove družine. Tako se je vsaj zdelo oziroma tako je bilo rečeno, vendar ni nujno, da to drži.

Zdaj se je namreč oglasil Ljajić, ki trdi, da trenerja oziroma njegove družine ni žalil, to zatrjuje tako odločno, da je pripravljen, če mu kdo dokaže nasprotno, končati svojo nogometno kariero. 

"Trenerja nisem žalil. Če mi bo dokazano, da sem ga, potem bom končal z nogometom. Rossi me je večkrat pogledal, govoril je, da sem bedak, da me bo ubil. Tedaj sem mu odgovoril v srbskem jeziku in nisem bil prijazen," pravi Ljajić in dodaja: "Ne morem mu oprostiti. Skušal me je udariti, ko se nisem mogel braniti. V Srbiji imam desetletnega bratranca, ki gleda vse moje tekme. Bil je šokiran. Prišel sem z igrišča, zaploskal sem trenerju in mu dejal, da je res odličen. Naredil sem napako, vseeno pa takšne reakcije nisem pričakoval. Naj ljudje pregledajo fotografije. Govorijo namreč, da sem žalil njegovo mrtvo mater, invalidnega sina, kar pa ni res."

Med polčasom, Rossi je Ljajića namreč napadel že v prvem polčasu, sta si trener in nogometaš izmenjala še nekaj besed: "Svojim soigralcem sem govoril, kaj se je zgodilo, ko je vstopil. Tablo je vrgel ob tla in me žalil. Odgovoril sem mu, nato pa sta me soigralca pomirila. Hvala kapetanu Alessandru Gamberiniju, ki mi je po tekmi z Leccejem namenil nekaj lepih besed." 

Fiorentina je Ljajića suspendirala, toda srbski nogometaš upa, da bo v prihodnosti za klub iz Firenc znova lahko zaigral: "Želim ostati. Kupil sem hišo. Kdor to stori, namerava ostati. Ne bojim se žvižgov, nisem 'mulc', ki razmišlja le o denarju in avtomobilih. Kot otrok sem živel v mestu, kjer so eksplodirale bombe, zato me žvižgi že ne bodo prestrašili."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 79
<< < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... > >> Starejši naprej | Novejši naprej
b1 12.5.2012, 12:21 Prijavi komentar
Bebčka pred svojim pragom bo treba najprej pomest, potem še le it na drugega. Sicer pa se ve, če nista zadovoljna z življenjem v SLO, v katero smer se morata odpravit. Jaz sem že nekaj naredil za Republiko SLO, dokler sta še vidva vedno obremenitev Slovencev in zato sta lahko samo tiho.Morala se pač bosta sprijaznit, da živita v SLO in ne v Srbiji......jaz in še marsikateri Slovenec vas sploh ne potrebujemo.
b1 12.5.2012, 10:15 Prijavi komentar
South Gate, vidim, da si tudi ti zelo primitiven in tudi tebi marsikaj primanjkuje, kakor tvojem zemljaku Dadojcu. Saj vem, da ste Serbeki najbolj pametni in bogati, zato pa ste prišli nas Slovence poučevat slovnico in kulturo. Poglej se, kako se sramotiš, ko pa vidim, da imaš veliko večje probleme z slovnico od mene. Kje pa piše, da bi moral človek z strojno izobrazbo slovnico obvladat v nulo.....vidim, da to vi najbolj znate in zato imate same pesnike, naredit pa ne znate niti enega praktičnega izdelka.
Dadojc 11.5.2012, 17:12 Prijavi komentar
Za te besede boš odgovarjal. LP
South Gate 11.5.2012, 16:51 Prijavi komentar
s*
South Gate 11.5.2012, 16:50 Prijavi komentar
Pri zadnji repliki bi moral besedo tvoje zamenjati z svoje. Povratni svojilni zaimki ne bi smeli biti problem za tako izobraženega človeka...
b1 11.5.2012, 11:39 Prijavi komentar
Da še ti to napišem, da sploh nimaš pogojev, da bi lahko kdaj dosegel mojo stopnjo izobrazbe, ker potem moraš imeti vsaj nekaj v buči, verjamem pa ti, da lahko poučuješ tvoje zemljake iz K. Mitrovice in okolice.
b1 11.5.2012, 11:35 Prijavi komentar
Majmun kaj ti nisem napisal, da boš moral it naprej v šolo, če boš hotel kaj postat, ker gimnazija nič ne pomeni, ampak za tebi nič ne zamerim, ker se ve od kod prihajaš. Se pravi, da si brez izkušenj in da še nisi naredil ničesar za dobrobit Slovenije. Ti bi pa rad mene nekaj učil, ko imaš samo malo teorije in čisto nič drugega in za moje pojme ti nisi naredil nič, povrhu tega pa še izviraš iz juga in še tukaj si hendikepiran. Zato pa Serbeki nikoli niste znali ničesar naredit, kot pa samo ovce čuvat, sedaj pa bi radi druge nekaj učili in to iz takšne revne države. Pojdi v Srbijo nazaj, pa tam pametuj cepec zabit, Slovence pa pusti pri miru.
Dadojc 11.5.2012, 10:54 Prijavi komentar
Mah dej ne da se mi več uglavnm ti si mentalno zaostal človek, ki ma velike težave z Balkanom, predvsem pa Srbi in po tem zadnjem komentarju je več kot očitno jasno da maš velike težave prjatu....pisat da gre nekdo v klavnco menjat svojo bučo in podobne oslarije so znaki velikih zdravstvenih težav za moje pojme...napišem ti kaj sem končal ti mi pa govoriš "kaj boš pa delal z gimnazijo", očtino ti ni jasno da večina tistih ki gre na gimnazijo tja ne gre zato da bi po koncu le te začel delat, ampak gre tja z namenom nadeljevat šolanje na faksu a kaj bom to teletu kot si ti govoril, če si pa faks videl le z ulice, vanj še stopil nisi...službe ne mislim iskat ker še ni čas za to, delam pa ob faksu študentsko delo in pošteno služim svojo žepnino...uglavnm ne da se mi sploh več ubadat s takim imbecilom kot si ti, priznam da me je celo sram samega sebe da sem se spustil sploh v debato s teboj ampak če bi takoj vedel da si takšen jadnik verjemi da ti nebi dal tega veselja...admina pa pozivam da vse moje poste zbriše, zato ker jim tal gum "prijavi komentar" ne dela...
b1 11.5.2012, 08:06 Prijavi komentar
Bedak daj napiši mi, če že imaš gimnazijo, kaj si potem, daj napiši mi poklic.....jaz ti v glavnem še 1x povem, da z gimnazijo nisi nič, ko boš pa kaj več končal pa se hvali naprej. Sicer pa si lahko en človek z dokončano poklicno šolo več ustvari, kot pa nekdo z neko gimnazijo. Veš kdo ti daje pluse, tvoji zemljaki, kateri so si prišli kruh iskat v SLO in kateri so zelo nasprotovali SLO, da bi se odcepila. Daj napiši mi, kakšno službo si lahko greš iskat, če imaš samo gimnazijo? Moram ti pač povedat, da ste Srbeki celo zgodovino plazili za Slovenci in še boste morali, kar nekaj časa.Tudi jaz upam trditi, da takšnega butla, kot si ti tukaj gor, še nisem videl na tem portalu, sicer pa me ne čudi, če gledamo od kod prihajaš. Saj najbrž sam dobro veš, če bi nas Srbi učili, bi padli še na nižji nivo.Tele mamino sedaj pa si pojdi službo iskat z tvojo gomnazijo. Jaz ti predlagam, da si greš tvojo zabito bučo zamenjat v klavnico, prej pa še počisti gnoj med tvojimi ovcami.
Dadojc 10.5.2012, 23:48 Prijavi komentar
In še to b1 kdo se tukaj smeši??? Jaz, ki mi folk celo pluse daje za moje komentarje ali ti kjer ti ljudje pišejo da si bolan in da ti manjka kar par kolesc v glavi...
<< < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE