Uredništvo    21. junij 2017
Sampdoria vse bolj oblega slovenskega reprezentanta

Lizbonski milijoni kupujejo Iličića?

Italijanska Sampdoria je tik pred prodajo vezista Bruna Fernandesa v lizbonski Sporting, kupnino pa naj bi preusmerila v nakup slovenskega reprezentanta Josipa Iličića, ki je vse bližje odhodu iz Fiorentine.
SORODNE NOVICE
Hamšik izenačil Maradono, Napo...
16.12.2017 | Evropske lige
Fassone: Donnarumme ne more od...
16.12.2017 | Evropske lige
Je Marku Rogu odzvonilo pri Na...
16.12.2017 | Evropske lige
Uradno: UEFA zavrnila predloge...
15.12.2017 | Evropske lige
Tega nisem pričakoval
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Slovenski reprezentant Josip Iličić je znova vstopil v poletje, v katerem je njegova klubska prihodnost negotova in nejasna. Pri Fiorentini ima za seboj dokaj skromno sezono, zato se že dalj časa pojavljalo ugibanja o tem, ali se mu bodo po štirih letih naposled odrekli in ga prodali v drug klub. Iličićeva prioriteta je bila vselej ostanek v Italiji, svojo zdaj že sedem let trajajočo italijansko avanturo pa bo morda nadaljeval v klubu, v katerem je velik pečat pustil selektor slovenske reprezentance Srečko Katanec.

Sky Sport Italia poroča, da je Sampdoria tik pred sklenitvijo dogovora z lizbonskim Sportingom za prestop obetavnega vezista Bruna Fernandesa, od omenjenega prestopa pa naj bi bila odvisna tudi morebitna Iličićeva prihodnost v Liguriji. Fernandes naj bi se namreč v Sporting preselil za 9 milijonov evrov, Sampdoria pa naj bi velik del kupnine preusmerila v nakup Iličića, ki bi imel pri Sampdorii skoraj zagotovo precej bolj vidno vlogo kot jo je imel v minuli sezoni pri Fiorentini.

Fiorentino bo po vsej verjetnosti zapustil tudi Španec Borja Valero, ki je bil skupaj z Iličićem eden ključnih igralcev Viole pred dvema sezonama. Valero naj bi bil na pragu prestopa v milanski Inter.

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
real_en 21.6.2017, 17:26 Prijavi komentar
Jojo lahko igra na nivoju. Nov klub drug motiv. V to verjamem.
Rosonero11 21.6.2017, 12:49 Prijavi komentar
ne, ne Bruno gre v sporting in potem Doria porabi ta denar za Josipa. Kar se pa njega tiče, baje je bolj lene sorte. Brez dela na treningu ti tudi talent ne pomaga.
Loko 21.6.2017, 12:24 Prijavi komentar
Se mi Sporting kar malce smili, ker bo dobil igralca, ki igra dobro, ko ima svoj dan. To je pa zelo redko.
Medicinc 21.6.2017, 11:49 Prijavi komentar
Sampdoria bi bila korak nazaj, mi pa je škoda Jojota, ne vem kaj je narobe, zdi da se da ima nogometnega znanja in talenta dovolj za res top klub
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE