Damjan Tratnik   10. avgust 2016
Fiorentina odslej s kolumbijskim reprezentantom

Kolumbijec prihaja k Iličiću

Italijanska Fiorentina si je za eno leto izposodila kolumbijskega reprezentanta Carlosa Sancheza, ki se v Firence seli iz angleške Aston Ville.
SORODNE NOVICE
Gattuso: Poraz je ponižujoč
17.12.2017 | Evropske lige
Milan v Veroni dosegel novo dn...
17.12.2017 | Evropske lige
Marek Hamšik je izenačil rekor...
17.12.2017 | Evropske lige
Aroganca? Podcenjevanje? Perot...
17.12.2017 | Evropske lige
Fassone: Donnarumma ne more od...
16.12.2017 | Evropske lige
Je Marku Rogu odzvonilo pri Na...
16.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Pri Fiorentini za razliko od prejšnjih let poletje poteka dokaj mirno, saj so se v toskanskem klubu bolj kot k iskanju uveljavljenih okrepitev obrnili v prihodnost in svoje vrste okrepili s celo kopico mladostnikov. Iz Romunije je prišel 17-letni sin Gheorgheja Hagija Ianis Hagi, iz nizozemskega Vitesseja dve leti starejši bočni branilec Kevin Diks, iz Poljske pa izjemno nadarjeni 18-letni vratar Bartloimej Dragowski, za katerega je Viola odštela več kot 3 milijone evrov odškodnine.

Pri Fiorentini so v iskanju ravnotežja vendarle poiskali tudi nekaj bolj izkušenih igralcev kot denimo branilca Davideja Astorija ter 30-letnega kolumbijskega reprezentančnega vezista Carlosa Sancheza, ki se je kot zadnji preselil na stadion Artemio Franchi. Kolumbijec bo v letošnji sezoni pri Fiorentini nastopal kot posojen član Aston Ville, v kolikor bo v prihodnji sezoni nastopil na vsaj 50 odstotkih tekem pa ga bo morala Fiorentina tudi dokončno odkupiti od Angležev.

Sanchez je v majici kolumbijske reprezentance odigral že 67 tekem, od leta 2007 pa nastopa v Evropi, kjer je pred prihodom v Aston Villo igral tudi v francoskem Valenciennesu in španskemu Elcheju.

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
marjanpodlogar 10.8.2016, 10:02 Prijavi komentar
Najslabši vezist, ki sem ga kdajkoli videl igrat v Premier League.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE