Anže Zajič   18. september 2015
Josip Iličić v ligi Europa obnovil poškodbo gležnja

Koliko časa bo počival Jojo?

Fiorentina je izgubila uvodno tekmo lige Europa, hkrati pa ostala brez dveh nogometašev. Poškodoval se je tudi Josip Iličić, ki je na četrtkovem obračunu obnovil poškodbo gležnja.
SORODNE NOVICE
Napoli v boj za Lucasa Mouro
19.1.2018 | Evropske lige
Chelsea: Naslednja tarča je Ed...
19.1.2018 | Evropske lige
SPAL bo Partizanu speljal odli...
18.1.2018 | Evropske lige
Juventus bo za Cana naredil vs...
18.1.2018 | Evropske lige
Sturridge? Če že, samo na poso...
18.1.2018 | Evropske lige
Milinković-Savić ni naprodaj!
16.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Fiorentina je skupinski del lige Europa začela s porazom, v Firencah je morala priznati premoč Baslu. Vijoličasti so sicer povedli, toda Švicarjem je nato uspel preobrat za tri točke. Morda bi bilo drugače, če se ne bi poškodovala kar dva nogometaša domačih in če Gonzalo Rodriguez ne bi prejel rdečega kartona, a po toči je seveda prepozno zvoniti. Eden od dveh poškodovanih je tudi Josip Iličić, reprezentant Slovenije je na igrišču preživel le prvi polčas.
 
Jojo je sicer obnovil poškodbo, ki jo je staknil že na tekmi z Estonijo v kvalifikacijah za Euro 2016. Muči ga gleženj, v Firencah pa se bojijo, da sedaj Gorenjca čaka nekoliko daljši počitek. To je vse prej kot dobra novica tudi za Srečka Katanca, ki ga oktobra čaka zaključek kvalifikacij za evropsko prvenstvo v Franciji. "Ne počnimo drame zaradi poraza, iz takšnih udarcev smo se znali vedno veliko naučiti. Bolj me skrbita poškodbi Astorija in Iličića," pravi prvi mož Fiorentine Andrea Della Valle.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE