Anže Zajič   18. marec 2012
V Firencah jih je sram

Javno so se opravičili

Razjarjeni navijači Fiorentine terjajo odgovore po visokem porazu proti Juventusu. Prvi mož kluba Andrea Della Valle se je navijačem že opravičil.
SORODNE NOVICE
Iličič dvakrat za remi proti L...
17.12.2017 | Evropske lige
Video: Iličić z volejem zadel ...
17.12.2017 | Evropske lige
Gattuso: Poraz je ponižujoč
17.12.2017 | Evropske lige
Marek Hamšik je izenačil rekor...
17.12.2017 | Evropske lige
Aroganca? Podcenjevanje? Perot...
17.12.2017 | Evropske lige
Fassone: Donnarumma ne more od...
16.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Po sramotnem porazu proti Juventusu so se navijači Fiorentine zbrali pred stadionom Artemio Franchi. Njihovo nezadovoljstvo sega vse od ekipe pa do trenerja Delia Rossija in lastnika Andree Delle Valleja. Slednji je vse do 1. ure zjutraj govoril z igralci in iskal odgovore. Po sestanku se je Della Valle pojavil pred razočaranimi navijači in jih skušal pomiriti z naslednjimi besedami.

"Izgovora za to, kar se je zgodilo, ni. Pogovarjali smo se več ur, naša primarna naloga v tem trenutku pa je, da pokažemo enotnost in podpremo trenerja ter nogometaše, da bi se lahko čim prej vrnili na zmagovalna pota," je dejal prvi mož kluba in dodal: "Poraz boli, zanj pa ni opravičila. Opravičujem se navijačem. Opravičujem se v imenu vseh, ki so s svojimi napakami igralcem otežili delo in ekipi preprečili, da pokaže svoj maksimum. Zdaj moramo analizirati tekmo in ohladiti svoje glave." 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE