Damjan Tratnik   19. oktober 2015
Josip Iličić po porazu v Neaplju

Imeli bomo odlično sezono

Josip Iličić se je opravičil za napako, po kateri je Napoli dosegel zmagoviti zadetek, in izrazil prepričanje, da je pred Fiorentino letos zares izvrstna sezona.
SORODNE NOVICE
Nedved svetuje Dybali: Osredot...
13.12.2017 | Evropske lige
Inter po enajstmetrovkah izloč...
12.12.2017 | Evropske lige
Video: Josip Iličić zabil že č...
12.12.2017 | Slovenski nogomet
Iličić junak Atalante na Maras...
12.12.2017 | Evropske lige
Gattuso: Donnarumma, uničil te...
12.12.2017 | Evropske lige
Mihajlović znova kaznoval Adem...
12.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Fiorentina je na San Paulu v Neaplju zasluženo izgubila proti domači ekipi, ki je v zadnjih tednih močno dvignila svojo formo in tudi z zmago proti Fiorentini nakazala šampionske ambicije. Pri tem je pomembno vlogo odigral tudi naš reprezentant Josip Iličić, ki je bil na omenjeni tekmi prisoten v dobrem in v slabem – v dobrem s sijajno asistenco Nikoli Kaliniću za izenačujoči zadetek ter v slabem nekaj minut kasneje, ko se je na sredini zapletel z nasprotnimi igralci, izgubil žogo in odprl pot protinapadu Napolija, po katerem je Gonzalo Higuain dosegel zmagoviti zadetek.

"Žal mi je zaradi poraza. Za nami je težka tekma in žal mi je, ker sem naredil napako. Asistenca Nikoli Kaliniću je pač moje delo. Napoli je igral bolje in zasluženo zmagal. Gremo naprej po naši poti in ne dvomim v to, da bomo imeli letos odlično sezono. Pričakujem, da so bo več ekip za naslov borilo vse do konca sezone,« je po tekmi povedal Iličić.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE