Anže Zajič   30. julij 2010
Nekdanjega napadalca AC Milana snubi Marseille

Gilardino želi zapustiti Fiorentino

Alberto Gilardino želi na vsak način igrati v Ligi prvakov. Zaradi tega je pripravljen zapustiti Fiorentino in se preseliti v Francijo, toda pojavlja se težava - njegova odškodnina.
SORODNE NOVICE
V Neymarjevi pogodbi s PSG ni ...
18.1.2018 | Evropske lige
Igralci PSG uživajo v zlati kl...
18.1.2018 | Evropske lige
Navijači PSG, bodite malo bolj...
18.1.2018 | Evropske lige
SPAL bo Partizanu speljal odli...
18.1.2018 | Evropske lige
Juventus bo za Cana naredil vs...
18.1.2018 | Evropske lige
Sturridge? Če že, samo na poso...
18.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Če bi se prebili v Ligo prvakov... Potem Alberto Gilardino verjetno ne bi niti pomislil na to, da bi zapustil okolje, v katerem si služi nogometni kruh, tako pa... Tako pa se resno spogleduje z odhodom drugam. Vsaj tako pravi nekdanji vrhunski nogometaš in bivši italijanski reprezentant Marco Simone. Slednji si je ime ustvaril kot nogometaš AC Milana, v svoji karieri pa je igral tudi v Franciji. In tam je očitno sklenil prijateljstva, ki mu prav pridejo še sedaj. Simone namreč trdi, da je glavna vez med Gilardinom in vodstvom Marseilla, kjer želijo napadalca Fiorentine na vsak način pripeljati v svoje vrste.

"Lahko vam zaupam, da želi Alberto zapustiti Fiorentino, in sicer zaradi tega, ker bi rad odšel v klub, ki igra v Ligi prvakov," trdi 41-letni nekdanji nogometaš Paris Saint Germaina, Monaca in Nice ter nadaljuje: "Sam sem bil tisti, ki je poskrbel, da je med njim, Fiorentino in Marseillom prišlo do pogovorov. Slednji še vedno potekajo, čeprav je hkrati res, da so v mojih mislih prisotni dvomi. Ne verjamem, da ga bo Fiorentina kar tako izpustila iz svojega objema, prav tako pa nisem prepričan, da lahko Francozi plačajo toliko, kot pričakujejo v Firencah."

28-letni Gilardino, nekdanji član Piacenze, Verone in Parme, je na štadion Artemio Franchi prišel leta 2008 iz AC Milana, do danes pa je za vijoličaste odigral 89 tekem in zabil kar 42 golov. Nič čudnega torej, da ni poceni.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE