Anže Zajič   7. junij 2015
Vincenzo Montella naj bi izgubil službo v Firencah

Ga bodo odpustili?

Vincenzo Montella je tako zelo razjezil vodilne ljudi italijanskega prvoligaša Fiorentine, da naj bi v Firencah resno razmišljali o menjavi na svoji trenerski klopi.
SORODNE NOVICE
Uradno: UEFA zavrnila predloge...
15.12.2017 | Evropske lige
Tega nisem pričakoval
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
PSG z Oblaka na Donnarummo
15.12.2017 | Evropske lige
Gattuso bo zaščitil Donnarummo
14.12.2017 | Evropske lige
Mirabelli neizprosen do Raiole...
14.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Čeprav se je Fiorentina vnovič prebila v Evropo in tako dosegla glavni cilj za sezono 2014/15, bo v Firencah morda vseeno prišlo do spremembe na trenerski klopi. Vincenzo Montella se je namreč zapletel v spor s svojimi nadrejenimi, ti pa naj bi bili tako besni, da ga bodo jutri menda kar odpustili. Problem je nastal, ker je Montella brez obvestila odšel na dopust in dal jasno vedeti, da je do nadaljnjega dosegljiv zgolj prek svojega agenta. Hkrati se pred tem ni izjasnil, ali bo ostal ali ne, zato naj bi prvi mož Andrea Della Valle kar sam sprejel odločitev o njegovi prihodnosti.
 
Kot poroča agencija ANSA, se bosta v ponedeljek zjutraj še zadnjič sestala generalni direktor Andrea Rogg in športni direktor Daniele Prade, nato bo tudi javnost dobila obvestilo o tem, ali se je čas Montella iztekel ali ne. Italijanski mediji ob tem dodajajo, da je glavni favorit za to, da prevzame Josipa Iličića in soigralce, nekdanji portugalski reprezentant Paulo Sousa.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE