Anže Zajič   30. november 2012
Artem Milevski bo morda odšel v Serie A

Fiorentina zanimiva opcija

Pri Dinamu, kjer igra že vso svojo kariero, nanj ne računajo več. Artem Milevski bo januarja zapustil Kijev, zelo verjetno pa se zdi, da bo po novem nosil dres Fiorentine.
SORODNE NOVICE
Uradno: UEFA zavrnila predloge...
15.12.2017 | Evropske lige
Tega nisem pričakoval
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
PSG z Oblaka na Donnarummo
15.12.2017 | Evropske lige
Gattuso bo zaščitil Donnarummo
14.12.2017 | Evropske lige
Mirabelli neizprosen do Raiole...
14.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Artem Milevski bo januarja eden tistih nogometašev, ki bodo očitno zamenjali delodajalca. Kot je razkril igralčev menedžer, je 27-letnik naprodaj, saj pri Dinamu iz Kijeva, pri katerem sicer igra že vso kariero, očitno ne računajo več nanj. Kot je dodal Malik Arkinov, mu ponudb za njegovega varovanca ne manjka, zelo verjetno pa je, da bo Milevski januarja odšel v Italijo, kamor ga vabi Fiorentina, ki že nekaj časa (neuspešno) išče novega napadalca.

"Dinamo je Milevskega postavil na seznam za prodajo, ponudbe zanj pa so že prišle iz Velike Britanije in Rusije. Toda bolj ga zanima odhod kam drugam - bili smo tudi v stikih s Fiorentino in Bešiktašem, kar sta enkratni priložnosti za njegovo kariero," pravi Arkinov. V Minsku rojeni nogometaš, ki je doslej 50 nosil tudi dres Ukrajine, za člansko ekipo Dinama igra zadnjih 10 let, v tem času pa je na 273 tekmah zabil tudi 87 golov. A v tej sezoni se je njegova minutaža občutno zmanjšala, zato niti ne čudi preveč, da je naprodaj.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE